FOREDRAGET

Et positivt foredrag om at se muligheder frem for begrænsninger.

Hver dag ser jeg verden gennem et nøglehul. Jeg mister langsomt mit syn.

Mit navn er Morten Bonde – Senior Art Director hos LEGO – og jeg holder et foredrag jeg kalder “Dømt blind – hva’ så? Jeg fortæller, hvordan jeg transformerede mig, til at kunne se muligheder frem for begrænsninger. Hvordan jeg gik fra stress og depression, og blev i stand til at lede mig selv mod de mål, jeg sætter mig. At blive en travl foredragsholder og skrive en bog var blot nogle af de mål. Jeg besluttede mig for at se lyst på livet, selvom udsynet til verden bliver mørkere. Selvom jeg bliver blind. Jeg opdagede, at mine begrænsninger er noget jeg skaber i mit eget sind!

At leve med RP – en film om at have Retinitis Pigmentosa

Jeg gik fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej, og nu vil jeg gerne dele med dig, hvordan jeg gjorde det! Foredraget er en underholdende, tankevækkende og lærerig fortælling om at finde sit eget potentiale, og jeg lover, at du går fra foredraget med ideer og værktøjer til, hvordan du kan rykke dig og bedre fokusere på DET DU ØNSKER, end DET DU IKKE ØNSKER.

Så hvis du nogensinde har følelsen, at du kunne gøre meget mere med dit liv … Men at der er noget der bremser dig…. Så lad mig inspirere dig, og vise dig hvordan Jeg fandt Mulighedsvej.

Hvis du vil booke mig til et arrangement, til din virksomheds-event eller medarbejderarrangement, så send mig endelig en besked.