Meditation - Glæde og selvværd

29,00 DKK

En 30 minutters guidet meditation til indre glæde og selvværd. Indtalt og produceret af Morten Bonde. Omtalt i bogen Dømt blind – hva’ så?

Leveringstid: Kan downloades efter gennemført køb. Se download-guiden under fanebladet BESKRIVELSE nedenfor.

Læs mere

    Hvis jeg bestiller dette produkt bortfalder returretten og jeg kan dermed ikke returnere varen.

Andre relaterede produkter

Download-guide:

Når du har gennemført købet, ender du på en bekræftelsesside, hvor du kan trykke på et link og downloade din fil. Du får også en mail med et link, og du kan altid benytte dette link til at hente filen igen.

iPhone eller iPad

Hvis du har købt via din iPhone eller iPad, vil filen blive overført til en app der hedder ARKIVER. Det er en app med et billede af en blå arkivmappe. Hvis du åbner app’en, vil du se en mappe, der hedder OVERFØRSLER. Her vil din fil ligge, og du kan afspille den herfra.

PC eller MAC

Hvis du har købt via din PC eller MAC, vil din fil blive overført til mappen DOWNOADS eller OVERFØRSLER på computeren.

Guidet meditation til indre glæde og selvværd

I bogen Dømt blind – hva’ så? og i mine foredrag fortæller jeg om en teknik jeg opdagede, til at ændre fastgroede negative overbevisninger, som kan kontrollere vores liv. Teknikken går ud på at hacke underbevidstheden med nye positive programmer.

I denne meditation øver vi os i at mærke hvordan vi selv kan skabe glæde og selvværd via indre selvsnak.

Denne guidede meditation indeholder musik med Theta lyd frekvenser. Theta hjernebølger er en af de mere flygtige og ekstraordinære hjernetilstander, du kan udforske. Det er tilstanden, som du normalt kun oplever flygtigt, når du vågner eller falder i søvn. I Theta er det analytiske sind sat på pause, og der er direkte adgang til underbevidstheden. Det er i denne tilstand, at du kan programmere dit underbevidste sind med nye overbevisninger. 

Når du har foretaget købet, får du adgang til at downloade MP3 filen, som du kan have med dig på din telefon eller på din computer.
lyt til den i mindst 30 minutter pr. dag i mindst syv uger, og du vil begynde at tænke flere positive tanker gennem dagen.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.