Boganmeldelser

Vurdering
Inspirerende og livsbekræftende levnedsbeskrivelse i letløbende talesprog med meget håndgribelige værktøjer til, hvordan livskriser og udfordringer kan mestres.

Om man bryder sig om formen, hvor værktøjerne pakkes grundigt ind i anekdoter er en smagssag, men personligt synes jeg at det fungerer udmærket

kilde: Lektørudtalelse, DBC.

Tusinde tak for en velskrevet bog
om din rejse fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej. Den rørte mig og mindede mig på en kærlig måde om mange ting, som er vigtige i livet. Du lukker mig ind bag facaden, og fortæller med ærlighed dine følelser og tanker. Den indeholder så god viden og forståelse for, hvorfor det er så vigtigt, at vi skal huske at arbejde med os selv. Din bog burde være pensum i folkeskolen. Tak for en velskrevet og vel-indtalt bog. Jeg nød at lytte til din stemme.

Camille Hammerich, forfatter, foredragsholder og netværker

Jeg elsker den måde
du har givet din underbevidsthed karakterer og puttet dem ind i en spændingsramme. Det gjorde den teoretiske del meget appetitlig og i en form, som jeg selv kan relaterer til og bruge i min egen rejse mod et mere omsorgsfuldt og selvkærligt liv.

Jeg har ligesom dig læst og terpet uendeligt mange selvhjælpsbøger, men din bog har hjulpet mig med at praktiserer teorien. Det er jeg dybt taknemmelig for. Lige hvad jeg havde brug for.

Sirid Mørk

Jeg har læst en interessant beretning om det, at se muligheder i en livskrise og komme styrket ud af det. En fortælling om forandringsparathed og omstillingsevne på et ufatteligt niveau – noget mange virksomheder, ledere og medarbejdere arbejder med på change-management niveau, og har svært ved at få til at lykkes.

Her er det personliggjort i yderste potens!

Allan Rønsholt, Headhunter/ Executive search and candidate sourcing

Dømt blind – hvad så?
Ja hva’ så? På mit køleskab hænger der en lille fin magnet med ordene ”the eyes are useless, when the mind is blind”.

For mig er det hele essensen af Mortens bog, og også en stor del af budskabet – det betyder i virkeligheden meget lidt, om du kan se eller ej, hvis ikke du er bevidst i dit sind eller i hjertet.

For mig var det en rejse at læse bogen – jeg følte, at jeg som læser blev taget i hånden og kom med på en guidet tur. Mortens tur fra fortielse og benægtelse og videre til nye og bedre destinationer som åbenhed og erkendelse.

Tina Elisabeth Houmøller. NLP Master Coach

Hudløst ærligt og med masser af livskraft og humor fortæller Morten Bonde om sin rejse fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej.

Vi følger hans egen rejse ud af eller nærmere accepten af denne svære livssituation, og han deler rundhåndet ud af sine værktøjer og ikke mindst sårbarhed.

Udover sin egen fortælling, er det netop bogens styrke, at han sammenfletter denne med sin dybdegående research, som er brugbar til en livskrise generelt. Bogen kan inspirere dig til at komme op og videre.

Gitte Lindholt. Performancecoach, forfatter og foredragsholder.

”Dømt Blind. Hva så? ” er en bog jeg har ventet spændt på efter at have fulgt Morten Bonde på Facebook, hvor han gennem de sidste par år har skrevet om sit arbejde med sig selv og bogen.

Og lad mig med det samme sige, at det var ventetiden værd. Det er en meget velskrevet, interessant, vedkommende og det stik modsatte af overfladisk bog.

Bogen starter med en interessant beretning om Morten Bondes baggrund og øjensygdom, og går så videre med en grundig beskrivelse af de værktøjer, som har hjulpet ham til at få et nyt positivt syn på livet.

I løbet af bogen får læseren indblik i det grundige arbejde, som Morten Bonde har lagt i det projekt, han kalder at gå fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej.

Bogen er en meget personlig beretning, men samtidig også en meget grundig beskrivelse af værktøjer, som læseren kan bruge i sit eget liv for ligeledes at opnå et mere positivt og mindre stressfyldt liv.

Jeg er en ret skeptisk person, når det kommer til andres gode råd mht. f. eks at ændre på måder at tænke og leve. Jeg kan være meget svær at overbevise om at gøre ting anderledes. Så det var ikke med helt åbent sind, at jeg startede med at læse bogen.

Men på trods af det så har jeg allerede under læsningen og også bagefter brugt nogle af de værktøjer, som bliver beskrevet i bogen – og det har virket!

Bogen har allerede på kort tid hjulpet mig til en mindre stresset hverdag, og lært mig at undgå unødige bekymringer.

Jeg kan derfor varmt anbefale Morten Bondes bog ”Dømt Blind. Hva så? ”.Jeg tror, at mange vil kunne få glæde af de værktøjer, som beskrives i bogen.

Kim Baun Christensen

Morten Bonde har skrevet en fremragende bog ‘Dømt blind – hva’ så’. Det er ikke kun en bog til dem der er dømt blind på grund af sit syn. Det er også til dig, som er blevet ‘blind’ for egne kvaliteter, prioriteter og dit eget liv.

For mig personligt, som lever med en ægtefælle med samme øjensygdom, får jeg beskrivelse af øjensygdommen på en måde, som jeg har savnet.

Har du været i en krise, står i en eller kommer i en krise, har bogen nogle rigtige gode bud på at ændre vaner og prioritere sig selv og gøre det du drømmer om

Morten er uden tvivl en sand Art Director, det træder tydeligt frem i bogen. Han har inddelt den i 3 dele, hvor del 1 er hans meget ærlige historie krydret med følelser, del 2 den mere detaljerede forklaring på hjernen og hvordan du kan ændre dine tanker med bla. meditation og del 3 om at sætte sig mål og udvikle sig og tage aktion i eget liv.

Jeg har læst andre selvhjælpsbøger, men Morten formår at forklare det så godt, at der sætter sig billeder på nethinden. Det er nemmere at huske, når du står og skal gøre det i en given situation, med de gode eksempler han giver.

Prikken over i’et er de 3 gennemgående bogstavmænd, som gør det mere til en historie, men det handler om det liv vi alle skal have til at fungere. Jeg kan kun anbefale at læse Mortens helt eminente gennembearbejdede bog. Tak Morten

Marianne Gadegaard

Hold nu op: sikke en bog!!! Den skal lige synkes en gang. Man kan ikke andet end tage hatten af for den vanskelige vej der er forceret, for at komme helskindet ud på den rigtige side. Sikke et potientiale der er i den fyr! Flovt hvis det er i os alle, og vi ikke udnytter det. Måske vi i fremtiden kunne komme på kursus …. ?

En virkelig underholdende og også humoristisk bog, blottet for selvmedlidenhed, men fuld af kærlighed og taknemmelighed. Absolut læseværdig.

Tove Basse

Bogen giver på så inspirerende vis indsigt i hvordan man kan vende mødet med det uundgåelige til en styrke. Det mindset kan vi alle have behov for. Velskrevet og med humor læses den hurtigt og bliver med en længe. Tak Morten- du gør en kæmpe forskel.

Laura Kamis Wrang

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.