Foredraget

OM AT SE MULIGHEDER FREM FOR BEGRÆNSNINGER

I sin tankevækkende og humoristiske historie deler Morten Bonde hvordan du kan udvikle din evne til at håndtere uforudsete, personlige eller professionelle udfordringer, og hvordan du kan BESLUTTE dig for at ville fokusere på DET DU ØNSKER, frem for DET DU IKKE ØNSKER.

Morten Bonde – Senior Art Director og historiefortæller hos LEGO Gruppen – har selv måtte håndtere uforudsete udfordringer, da han i 2002 fik konstateret en uhelbredelig øjensygdom, der langsomt gør ham blind. Og da hans syn i 2016 efterhånden var så kraftigt reduceret, at begrænsningerne var uoverskuelige, ramlede hele hans verden sammen. Morten måttet lære sig selv at håndtere det uhåndterbare, og ændre sine begrænsende overbevisninger, og han besluttede sig for at ville SE muligheder frem for begrænsninger.

LAD DIG BLIVE INSPIRERET AF POSITIVITET

Morten deler hvordan hans intensive research i menneskesindet og fire personlige udfordringer flyttede ham fra depression og stress til igen at fungere som Senior Art Director på LEGO, og at nøglen til sådan en transformation ligger i evnen at kunne omprogrammere de begrænsende overbevisninger, som vi gemmer i underbevidstheden.

Så hvis du nogensinde har følelsen, at du kunne gøre meget mere med dit liv … Men at der er noget der bremser dig…. Så lad Morten inspirere dig, og vise dig hvordan han fandt Mulighedsvej.

Hvis du vil booke Morten til et arrangement, til din virksomheds-event eller medarbejderarrangement, så send en besked.

Reaktioner

******
TEDx ODENSE, ECCO, TECHCOLLEGE AALBORG, JYSKE BANK, DUSTIN A/S, NOVOZYMES, LEGO AGENCY, MJØLNER INFORMATICS, ELTEL NETWORKS, CFD, HANSEN TOFT A/S, ASIA SPORTS CENTER, FOF, KOLDING SYGEHUS AKUTAFDELINGEN, DANSK BLINDESAMFUND
Utroligt hvad og hvor klart man kan se med ’et stærkt begrænset syn’ – Morten kan se noget, som kun de færreste evner at se.

Morten er en fantastisk storyteller med et eksistentielt budskab - fortalt med sig selv som det vigtigste redskab. Dette kombineret med udsøgt humor og en professionel iscenesættelse med fede effekter forstærker oplevelsen og det aftryk, som Morten uafværgeligt sætter.

Morten kan - og skal - mærkes!

Han har noget på hjerte og sinde og han gør stort indtryk - og du behøver ikke være udsat for skæbner og kriser, for at få noget med dig hjem.

TECH COLLEGE AALBORG
Nogle gange kommer man bare forbi et menneske, som rører en på en anderledes måde end andre. Det havde jeg af oplevelse ved at hører på dig.

Det var meget inspirerende at opleve dit foredrag. Din måde at gribe ud efter livet i stedet for at give op.

I disse tider er jeg sikker på, at mange mennesker kan få inspiration fra dig omkring opsætning, dedikation og metoder til at få positive ting til at ske i livet.

Timmy Nielsen, Vestas Offshore Wind
Indblikket i Morten's personlige rejse, gav også et indblik i en række værktøjer som kan bruges på arbejdspladsen og ikke mindst som leder af en forskelligartet gruppe af medarbejdere, da Mortens værktøjer retter sig mod alle.

Uanset om det er medarbejderen eller virksomheden, som står over for en alvorlig udfordring eller forandring, så vil det positive mindset være altafgørende for et succesfuld resultat.

Mortens foredrag og bogen giver en række lavpraktiske men effektive værktøjer, som du som leder vil kunne bruge i din organisation. Under forandringer i virksomheden eller livskriser hos medarbejderne vil der med garanti opstå negative tanker og her vil “dyt byt tanke” være et effektivt værktøj til at komme konstruktivt videre med et smil på læben.
Thomas Toftgaard, Supply Chain Manager, Riis Retail A/S
"Mortens foredrag “Dømt blind – hva’ så?” er ikke kun livsbekræftende og ærligt – men også mega sjovt! Det får en til at reflektere over egne valg i livet og bevidstheden om, at “man er kaptajn på egen båd”. Morten er en rigtig dygtig formidler, som formår at få sin personlige historie ud på en måde, at den taler direkte ind i hver enkel af os."
Jyske Bank Silkeborg
Morten Bondes foredrag er et livsbekræftende og inspirerende sneak-peek ind i Mortens store livsforandring. Morten perspektiverer udfordringer og problemer på en måde som efterlader dig beriget. Yderligere går du fra foredraget opløftet og med konkrete værktøjer du kan bruge i privatlivet som arbejdslivet.
Erik Bach, Salgschef Kyocera Unimerco Fastening
“På vores GI-Networks/Dustin-seminar i går, havde vi valgt at afslutte den faglige del, med et foredrag af Morten Bonde, som er Senior Art Director på LEGO. Morten er langsomt ved at blive blind, og har igennem flere år lidt af tunnelsyn. Morten beskriver i sit helt unikke foredrag, hvordan han bevægede sig fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej.

Ganske enkelt det bedste – mest morsomme og rørende – foredrag jeg til dato har hørt. Kan særdeles varmt anbefale Mortens foredrag”.
Jan Kvinesdal, SMB Sales Specialist, Infrastructure.​
Dustin A/S
”Wauw – sikke et godt foredrag! Ikke et sekund lod jeg tankerne flyve… som man jo ellers nogen gange gør:) Du var PÅ og det var interessant (og rørende) at høre din historie, som var krydret med god humor. Tak for dig og din fortælling”.

“Mange tak til dig for et fantastisk foredrag – du drager os helt ind i dit univers. Du er jo en mester ud i formidling”.

“Tusinde tak for dine tanker og idéer til hvordan man kan takle forskellige problemstillinger og især svære livskriser. Det var hudløst ærligt og råt for usødet, dog skånede du os ved at bruge din enorme humoristiske sans, hviket gjorde at man kunne lytte endnu mere intenst og huske en masse af dine gode pointer. Jeg elskede din beskrivelse af hvordan du først så på “Mindfullness”, en jyde møder hippiekulturen:-)… Men du blev klogere, og det tror jeg også smittede lidt af på mig”.
Novozymes, kalundborg
“Håbløsheden forsvinder og mulighederne vrimler frem. Tak for et ovenud super foredrag i dag i CFD-regi. Du kunne næsten ikke få lov til komme af sted igen. Det har væltet ind med positive tilkendegivelser til dig. Godt gået. Praktisk blind…never mind”.
CFD Fredericia
”1000 tak for et modigt, rørende, ærligt og tankevækkende foredrag. SUPER motiverende og inspirerende. Sundt for alle, der går og øffer over gråvejr og julestress, hvis de kunne få bare lidt af dit positive syn på liv og verden. Du er en sjov, stærk og god formidler af et svært emne. RESPEKT!!!!””Det var MEGET inspirerende, og gav stof til eftertanke.””Du er sej og var mega inspirerende!”
LEGO Agency
Sikke et foredrag. Gribende, underholdende, inspirerende og lærerigt. Antallet af solgte bøger efterfølgende viser vist tydelige, at foredraget ramte noget i tilhørerne.​
Mjølner Informatics
”Morten holdt foredrag for vores personaleforening – og ud over at det var godt fortalt og der var flere sjove anekdoter, så fik vi helt konkrete værktøjer, som vi hver især kan bruge til at ændre vores tanker og tilgang til hverdagens udfordringer. I flere dage efter foredraget blev der blandt kollegerne talt om udpluk fra foredraget.

Måske fordi Morten selv er helt nede på jorden, og dermed netop er en person, som man kan identificere sig selv med. Han gør det muligt at tro på, at værktøjerne faktisk vil virke for én selv.”
ELTEL Networks
”Foredraget var inspirerende, humoristisk og lærerigt. Blandt tilhørerne var der bred enighed om, at det havde været rigtig godt. Publikum var en blanding af synshandicappede, pårørende samt andre intresserede. Det bliver spændende at følge Morten Bonde i fremtiden. Vi håber i Nedsatsyn.dk at vi igen, på et tidspunkt, kan få glæde af Mortens foredrag.”​
Ole Gadegaard og Søren Rasmussen, Nedsatsyn.dk​

Citater fra foredraget

”DE ENESTE BEGRÆNSNINGER JEG VIL MØDE I LIVET, ER DEM JEG SKABER I MIT SIND”

”RETINITIS PIGMENTOSA er en arvelig, genetisk sygdom, der nedbryder cellerne I nethinden”.

”JEG FØLTE MIG pludselig handicappet, og begyndte at tænke sådan”.

”JEG MÅ FINDE en vej ud af håbløsheden”.

”JEG ER HVAD JEG TÆNKER, og hvis jeg vil ændre mig, må jeg starte med at tænke anderledes”.

”JEG FORMULEREDE et mål for
mit liv – et mål at stræbe efter!”

”JEG MÅ ÆNDRE den måde, jeg ser på mig selv og verden omkring mig. Jeg må omprogrammere min underbevidsthed!”

”VI ER STYRET af vores underbevidste sind og kun med fuld bevidsthed, kan vi ændre vores fastgroede vaner.”

”VI BRUGER DET meste af vores bevidste sind på at bekymre os, planlægge, dømme, analysere og tænke. Det betyder, at vi kører på autopilot det meste af livet”.

”FOR AT ÆNDRE DIG, må du kende dine ubevidste blokader”.

”FRYGT ER EN STOR
modspiller i vores liv”.

”STOP MED AT TÆNKE
og begynd at GØR!”

Scroll til toppen

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.