Foredraget

OM AT SE MULIGHEDER FREM FOR BEGRÆNSNINGER

I sin tankevækkende og humoristiske historie deler Morten Bonde hvordan du kan udvikle din evne til at håndtere uforudsete, personlige eller professionelle udfordringer, og hvordan du kan BESLUTTE dig for at ville fokusere på DET DU ØNSKER, frem for DET DU IKKE ØNSKER.

Morten Bonde – Senior Art Director og historiefortæller hos LEGO Gruppen – har selv måtte håndtere uforudsete udfordringer, da han i 2002 fik konstateret en uhelbredelig øjensygdom, der langsomt gør ham blind. Og da hans syn i 2016 efterhånden var så kraftigt reduceret, at begrænsningerne var uoverskuelige, ramlede hele hans verden sammen. Morten måttet lære sig selv at håndtere det uhåndterbare, og ændre sine begrænsende overbevisninger, og han besluttede sig for at ville SE muligheder frem for begrænsninger.

LAD DIG BLIVE INSPIRERET AF POSITIVITET

Morten deler hvordan hans intensive research i menneskesindet og fire personlige udfordringer flyttede ham fra depression og stress til igen at fungere som Senior Art Director på LEGO, og at nøglen til sådan en transformation ligger i evnen at kunne omprogrammere de begrænsende overbevisninger, som vi gemmer i underbevidstheden.

Så hvis du nogensinde har følelsen, at du kunne gøre meget mere med dit liv … Men at der er noget der bremser dig…. Så lad Morten inspirere dig, og vise dig hvordan han fandt Mulighedsvej.

Hvis du vil booke Morten til et arrangement, til din virksomheds-event eller medarbejderarrangement, så send en besked.

Reaktioner

“Det var en meget god aften og ikke mindst en del stof til eftertanke. Du holder et stærkt foredrag som både er sjovt og spændende”.

“Tak for din insisterende energi for værdisætning af det “langsomme” liv med større oplevelse – kvalitet frem for kvantitet”.

“To timer er alt for lidt til så mange spændende emner du berører. Glæder mig til at læse din bog”.
Asia Sport Center.
Mortens foredrag “Dømt blind – hva’ så?” er ikke kun livsbekræftende og ærligt – men også mega sjovt! Det får en til at reflektere over egne valg i livet og bevidstheden om, at “man er kaptajn på egen båd”. Morten er en rigtig dygtig formidler, som formår at få sin personlige historie ud på en måde, at den taler direkte ind i hver enkel af os.
Jyske Bank A/S (moderselskabet i Silkeborg)
”Wauw – sikke et godt foredrag! Ikke et sekund lod jeg tankerne flyve… som man jo ellers nogen gange gør:) Du var PÅ og det var interessant (og rørende) at høre din historie, som var krydret med god humor. Tak for dig og din fortælling”.

“Mange tak til dig for et fantastisk foredrag – du drager os helt ind i dit univers. Du er jo en mester ud i formidling”.“Tusinde tak for dine tanker og idéer til hvordan man kan takle forskellige problemstillinger og især svære livskriser. Det var hudløst ærligt og råt for usødet, dog skånede du os ved at bruge din enorme humoristiske sans, hviket gjorde at man kunne lytte endnu mere intenst og huske en masse af dine gode pointer. Jeg elskede din beskrivelse af hvordan du først så på “Mindfullness”, en jyde møder hippiekulturen:-)… Men du blev klogere, og det tror jeg også smittede lidt af på mig”.
Novozymes
“På vores GI-Networks/Dustin-seminar i går, havde vi valgt at afslutte den faglige del, med et foredrag af Morten Bonde, som er Senior Art Director på LEGO. Morten er langsomt ved at blive blind, og har igennem flere år lidt af tunnelsyn. Morten beskriver i sit helt unikke foredrag, hvordan han bevægede sig fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej.

Ganske enkelt det bedste – mest morsomme og rørende – foredrag jeg til dato har hørt. Kan særdeles varmt anbefale Mortens foredrag”.Jan Kvinesdal, SMB Sales Specialist, Infrastructure.
Dustin A/S
“Tak for et fængslende fordrag du netop har holdt på Novozymes!! wow! Mega personligt, med masser af anekdoter, du gav så meget af dig selv.”

“Det var SÅ godt og vi blev både begejstret, beriget og betaget af dine personlige historier, din selvindsigt og alt det vi kunne tage med os. Tak for det Morten.”
Novozymes
“Håbløsheden forsvinder og mulighederne vrimler frem. Tak for et ovenud super foredrag i dag i CFD-regi. Du kunne næsten ikke få lov til komme af sted igen. Det har væltet ind med positive tilkendegivelser til dig. Godt gået. Praktisk blind…never mind”.
CFD Fredericia
“Du har holdt det bedste foredrag jeg nogensinde har hørt. Du satte gang i tankerne som ingen før har ramt – TAK”

“Det var et helt igennem fantastisk foredrag. Din positive tankegang og måde at være på har i den grad smittet af. Alle burde opleve lige netop DIG.”“Kære Morten. Vi siger dig 1000 tak for et meget positivt, fantastisk og inspirerende foredrag. Dig burde ALLE mennesker have fornøjelsen af.”

“Tak Morten for en fantastisk inspirerende aften. Den har sat mange tanker igang og andre i helt andet perspektiv.”
Kolding Sygehus Akutafdeling
”1000 tak for et modigt, rørende, ærligt og tankevækkende foredrag. SUPER motiverende og inspirerende. Sundt for alle, der går og øffer over gråvejr og julestress, hvis de kunne få bare lidt af dit positive syn på liv og verden. Du er en sjov, stærk og god formidler af et svært emne. RESPEKT!!!!”

”Det var MEGET inspirerende, og gav stof til eftertanke.”

”Du er sej og var mega inspirerende!”
LEGO Agency
Onsdag den 20. juni var der samlet 140 meget spændte mennesker i Almind Forsamlingshus, som alle sad der af en eneste grund: At høre Morten Bonde fortælle, hvordan man finder livsglæden frem igen, når alt ser mest sort ud. Morten fik konstatere en øjensygdom, som langsom gør ham blind og som gjorde, at han havnede med stress og i en dyb depression.

Morten holdt et fantastisk levende foredrag om, hvordan han med selvindsigt, viljestyrke, humor og ikke mindst en kæmpe støtte fra hans familie fik nye mål med livet og livsglæden tilbage. Det at holde et foredrag var en af de udfordringer, som han havde givet sig selv, og som man kun kan sige, at han har klaret til topkarakter.

Mortens foredrag omhandlede ikke ret meget hans øjensygdom, men derimod metoder til at håndtere rigtig mange af de udfordringer, som alle, der er ramt af stress og depression, kæmper med. Det er et foredrag om, hvordan man ved at se muligheder i stedet for begrænsninger og ikke mindst at trop på det, kan komme til at leve det liv, som man ønsker.

Mortens foredrag gav både tårer i øjnene, glad latter og ikke mindst stof til eftertanke, da han fortalte åbenhjertet om de følelser, som han havde siddet med, da det så mest håbløst ud, men også fortalte bramfrit om de sjove oplevelser hans nedsatte syn havde medført.

Endnu engang tusinde tak for et fantastisk foredrag til Morten Bonde
Alminde Borgerforening og Forsamlingshus’ bestyrelse
”Foredraget var inspirerende, humoristisk og lærerigt. Blandt tilhørerne var der bred enighed om, at det havde været rigtig godt. Publikum var en blanding af synshandicappede, pårørende samt andre intresserede. Det bliver spændende at følge Morten Bonde i fremtiden. Vi håber i Nedsatsyn.dk at vi igen, på et tidspunkt, kan få glæde af Mortens foredrag.”
Ole Gadegaard og Søren Rasmussen, Nedsatsyn.dk
”Morten holdt foredrag for vores personaleforening – og ud over at det var godt fortalt og der var flere sjove anekdoter, så fik vi helt konkrete værktøjer, som vi hver især kan bruge til at ændre vores tanker og tilgang til hverdagens udfordringer. I flere dage efter foredraget blev der blandt kollegerne talt om udpluk fra foredraget.

Måske fordi Morten selv er helt nede på jorden, og dermed netop er en person, som man kan identificere sig selv med. Han gør det muligt at tro på, at værktøjerne faktisk vil virke for én selv.”
ELTEL NETWORKS

Citater fra foredraget

”DE ENESTE BEGRÆNSNINGER JEG VIL MØDE I LIVET, ER DEM JEG SKABER I MIT SIND”

”RETINITIS PIGMENTOSA er en arvelig, genetisk sygdom, der nedbryder cellerne I nethinden”.

”JEG FØLTE MIG pludselig handicappet, og begyndte at tænke sådan”.

”JEG MÅ FINDE en vej ud af håbløsheden”.

”JEG ER HVAD JEG TÆNKER, og hvis jeg vil ændre mig, må jeg starte med at tænke anderledes”.

”JEG FORMULEREDE et mål for
mit liv – et mål at stræbe efter!”

”JEG MÅ ÆNDRE den måde, jeg ser på mig selv og verden omkring mig. Jeg må omprogrammere min underbevidsthed!”

”VI ER STYRET af vores underbevidste sind og kun med fuld bevidsthed, kan vi ændre vores fastgroede vaner.”

”VI BRUGER DET meste af vores bevidste sind på at bekymre os, planlægge, dømme, analysere og tænke. Det betyder, at vi kører på autopilot det meste af livet”.

”FOR AT ÆNDRE DIG, må du kende dine ubevidste blokader”.

”FRYGT ER EN STOR
modspiller i vores liv”.

”STOP MED AT TÆNKE
og begynd at GØR!”

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.