Ydelser

24 ÅRS VIDEN OG ERFARING I RYGSÆKKEN

Jeg kan tilbyde en bred vifte af ydelser: Foredrag, 1 til 1 samtaler, gruppesamtaler, team-udvikling, mindfulness meditation og personlig udvikling.

Foredragsholder og Keynote Speaker

Jeg har holdt mere end hundrede foredrag for et nationalt og internationalt publikum. Jeg taler om hvordan, man kan træne sig selv, til at ændre syn og holdning til udfordringer. Jeg taler ud fra en livserfaring, der stammer fra livet med en øjensygdom, som langsomt gør mig blind. I et halvt årti har jeg researched, hvordan vi kan ændre begrænsende overbevisninger, og disse erfaringer og værktøjer har jeg delt med virksomheder og organisationer i ind- og udland. Læs mere om foredraget her

Mindfulnessforløb for virksomheder og private

Mindfulness er en teknik og en livsstil, der fokuserer på at bringe opmærksomheden til nuet og på de oplevelser, der foregår i øjeblikket, uden at dømme eller bedømme dem. Det er en form for meditation, der involverer en bevidst indstilling til at være nærværende i øjeblikket. Mindfulness kan hjælpe med at reducere stress, forbedre koncentrationen, øge empatien og styrke dit mentale velbefindende. Læs mere om et mindfulnessforløb hos Morten Bonde.

Coaching

Sammen udfordrer vi den måde, hvorpå du ser dig selv og dine udfordringer. I samtaler tager jeg altid udgangspunkt i din situation, og målet er at skabe en vision for, hvordan personlige og professionelle mål kan nås. Her tages værktøjer som kreativ visualisering, coaching, meditation og mindfulness i brug, og sammen skaber vi klare billeder og motivation til at realisere mål og drømme

Jeg holder workshops for teams og grupper i, hvordan man kan træne sig i at vende udfordringer til styrker. Jeg kan udvikle workshops til jeres behov, men hvis du blot ønsker, at jeg skal styre processen, så er der her et  udvalg af workshops. Klik og se.

Guidede meditationer

Gennem kultivering af en stabil meditationspraksis, har jeg transformeret mit syn på at miste mit syn.

Jeg har udviklet mange guidede meditationer, som omprogrammerer dybtliggende, begrænsende overbevisninger, og jeg kan vise dig eller din virksomhed, hvordan vi kan ændre vores perspektiv på udfordringer og egne begrænsninger. Med denne indsigt bliver du bedre til at skabe meningsfyldte relationer til de mennesker du møder.

Vi skaber selv vores virkelighed via de tanker vi fokuserer på, og jeg kan hjælpe dig til at få denne dybe forståelse. Her på siden kan du finde links til mine guidede meditationer på Spotify, Apple Music, YouTube Music og mange andre tjenester.

Bogen Dømt blind - hva' så?

Er det muligt at ændre sine tanker og se muligheder frem for begrænsninger? Er det muligt at ændre sit perspektiv på sine livsproblemer? Det er, hvad Morten Bonde undersøger i sin bog.

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.