Ydelser

24 ÅRS VIDEN OG ERFARING I RYGSÆKKEN

Jeg kan tilbyde en bred vifte af ydelser: Foredrag, 1 til 1 samtaler, gruppesamtaler, team-udvikling, mindfulness meditation og personlig udvikling.

Jeg holder workshops for teams og grupper i, hvordan man kan træne sig i at vende udfordringer til styrker. Jeg kan udvikle workshops til jeres behov, men hvis du blot ønsker, at jeg skal styre processen, så er der her et  udvalg af workshops. Klik og se.

Keynote Speaker og foredragsholder

Jeg har holdt mere end hundrede foredrag for et nationalt og internationalt publikum. Jeg taler om hvordan, man kan træne sig selv, til at ændre syn og holdning til udfordringer. Jeg taler ud fra en livserfaring, der stammer fra livet med en øjensygdom, som langsomt gør mig blind. I et halvt årti har jeg researchet, hvordan vi kan ændre begrænsende overbevisninger, og disse erfaringer og værktøjer har jeg delt med virksomheder og organisationer i ind- og udland. Se referencer og udtalelser her. Gå til udtalelser.

Samtalementor - 1x1 eller for grupper

Jeg kan ændre dit syn på dig selv og dine udfordringer. I samtaler tager jeg altid udgangspunkt i dine eller jeres situation, og målet er at skabe en vision for, hvordan personlige og professionelle mål kan nås. Her tages værktøjer som kreativ visualisering, meditation og mindfulness i brug, og sammen skaber vi klare billeder og motivation til at realisere mål og drømme

Guidede meditationer og mindfulness i hverdagen

Gennem kultivering af en stabil meditationspraksis, og mindfulness adfærd i min hverdag, har jeg transformeret mit syn på at miste mit syn.

Jeg har udviklet mange guidede meditationer, som omprogrammerer dybtliggende, begrænsende overbevisninger, og jeg kan vise dig eller din virksomhed, hvordan vi kan ændre vores perspektiv på udfordringer og egne begrænsninger. Med denne indsigt bliver du bedre til at skabe meningsfyldte relationer til de mennesker du møder.

Vi skaber selv vores virkelighed via de tanker vi fokuserer på, og jeg kan hjælpe dig til at få denne dybe forståelse. Her er et eksempel på en optaget guidet meditation.

Sammen med Anne-Lene Nielsen, Kiropraktor og Master i positiv psykologi, afholder vi workshops, der viser, hvordan vi med viden om kroppen og sindet, kan skifte holdning og syn på vores udfordringer. Læs mere her.

Scroll til toppen

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.