Om mig

Det er min mission at vise dig, hvordan du kan lære dig selv at skifte perspektiv på udfordringer og problemer. Hvordan du kan træne dig selv i at fokusere din opmærksomhed, på det du ønsker dig i livet, frem for det du ikke ønsker dig.

VELKOMMEN på min hjemmeside!

Her vil du finde livsændrende mindfulness-forløb, guidede meditationer, blogindlæg, podcasts, YouTube film, ydelser, min bog Dømt blind – hva’ så?, trailere og inspiration til at tage dine skridt mod Mulighedsvej. Hvis du vil have hjælp på rejsen, så er du hermed hjerteligt inviteret til at kontakte mig.

På grund af en genetisk øjensygdom mister jeg langsomt mit syn, men til trods for at der måske nok venter mig en fremtid i mørke, så har jeg besluttet mig for at se lyst på den og være taknemmelig for hver dag i mit liv.

Det er mit bevidste valg!

Jeg kan vælge at gå på Håbløshedsgade eller på Mulighedsvej. Jeg har besluttet at gå på Mulighedsvej, og du er hjertelig velkommen på rejsen. Dine første skridt begynder her på hjemmesiden.

Jeg er 5D Coach, meditationslærer, mindfulnessinstruktør, Keynote Speaker, TEDx Speaker, formidler og historiefortæller, og med en lang, solid baggrund i corporate world, hvor jeg har haft en ledende nøglefunktion i LEGO Gruppen, ved jeg hvad det kræver at kunne performe på den internationale scene.

Min ambition er altid, at fængsle, påvirke og motivere dig til at tage kontrollen tilbage og blive mester i eget liv. Det har jeg evnet at gøre, og det kan du også! Det kan vi alle!

Min baggrund
I mere end 20 år har jeg arbejdet som visuel kreativ i reklamebranchen, og udviklet og præsenteret utallige reklamekampagner for store brands i ind og udland. Det sidste årti har jeg tilbragt som senior art director i LEGO gruppen, hvor jeg har haft en ledende specialistrolle.

I dag er jeg praktisk blind, er stoppet i LEGO Gruppen og holder oplæg, foredrag og workshops for virksomheder om, hvordan blandt andet mindfulness adfærd, meditation og viden om sind og krop, kan være afsæt til at skabe den fremtid, du ønsker dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og hjælpe dig, din arbejdsplads, organisation eller virksomhed til at blive mester i eget liv.

De kærligste hilsner
Morten Bonde

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.