mindfulness

Indre ro i ydre kaos med mindfulness

Oplever du lidt for megen stress og travlhed i din hverdag?
De fleste mennesker lever travle liv, og det kræves af os, at vi hele tiden tænker og fokuserer på alle de ting, vi skal nå. Vi er ofte så optaget af vores vigtige projekter, som skal leveres i fremtiden, at vi bruger det meste af vores vågne tid på at tænke tanker om dem.

Ofte er vi optagede af alle vores problemer, og vi grubler over, hvordan vi kan løse dem i fremtiden. Ofte på tidspunkter, hvor vi i virkeligheden slet ingen problemer har. 

Og de tanker afleder os fra virkelig at opdage, at den fremtid vi grubler over blot er tanker og prognoser baseret på vores erfaringer og oplevelser. Konstant grublen og bekymren kan lede til stress og mistrivsel.

Hvad kan mindfulness?

Mindful tilstedeværelse kan give dig evnen til at skabe et lille tomrum mellem det, du oplever, og måden hvorpå du reagerer på det du oplever.

Så i stedet for at reagere automatisk med frygt, vrede, uro eller tristhed, over noget du oplever, så kan du OPDAGE, at din krop og sind oplever noget, som gør den trist eller vred, og inden du reagerer helt automatisk, så kan du kigge på det med mere neutrale øjne, trække vejret med det, og beslutte at reagere på en helt ny måde. 

Du opdager, at du ikke ER dine tanker og følelser, og at du kan påvirke den måde, som du oplever din omverden på.

I mindfulness kan du blive bevidst om din vejrtrækning, din krop, dine tanker, dine omgivelser, og du bliver forankret i det der sker LIGE NU, frem for at være i fremtiden eller fortiden.

Individuelle forløb

I et individuelt mindfulnessforløb, bliver du taget i hånden og får en blid introduktion til mindfulness og meditation.

Gennem teori om mindfulnessprincipperne, guidede meditationer og samtaler, lærer du at implementere mindful adfærd i din hverdag. Det vil hjælpe dig til nemmere at kunne skifte perspektiv på udfordringer, som du måske har fundet uoverskuelige. Ved at lære at forholde dig mindfuldt til hverdagens travlhed kan du opøve en evne til bedre at kunne være med det, der er, som det er, og du vil opleve et nyt perspektiv på det, du oplever.

I forløbet lærer du de fire formelle mindfulness meditationsformer, og du lærer hvordan, du kan bringe den opmærksomhed – som du skaber i meditationerne – med dig ud i hverdagen.

Du får adgang til lydfiler med guidede mindfulnessmeditationer via forløbsområdet på hjemmesiden, hvor du også kan downloade en mindfulness-grundbog skrevet af mig, og du kan fordybe dig i artikler og video-foredrag om mindfulness.

I de 3 faneblade herunder kan du læse mere om forløbet.

En Mindful pause (3 min)

En kort guidet mindfulness-meditation, som du kan bruge i hverdagen. Dette er første af 14 guidede meditationer, som følger med et forløb. Lige nu kan du også lytte til de gratis meditationer, som du kan finde her

TESTIMONIALS

*****

Skoven-rum

Mindfulness for virksomheder

Mindfulness kan både forebygge og reducere stress. Et virksomheds-mindfulnessforløb kan være et tilbud til enkelte medarbejdere, en afdeling eller hele virksomheden opdelt i grupper.

Jeg kan tilbyde tilpassede forløb til din virksomhed, eller jeg kan facilitere enkeltstående workshops eller personaledage. Jeg har tidligere været intern mindfulnessinstruktør for LEGO Gruppen, og sessioner kan foregå online eller ved personlig fremmøde.

Sted for individuelle virksomhedsforløb

Sessionerne vil foregå på Pilealle 4, 6000 Kolding eller på et aftalt sted. De kan også foregå online via videokonferenceprogrammet Zoom.

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.