-59%

Dømt Blind – Hva’ Så? – Morten Bonde – Lydbog MP3 Download

Original price was: 119,00 kr..Current price is: 49,00 kr..

En rejse fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej
Morten Bonde har en øjensygdom, der langsomt gør ham blind.

VIGTIGT: Mortenbonde.dk kan ikke hjælpe med overførsel af filer til Smartphones. Læs derfor download vejledningen grundigt før køb.

LEVERING: Skal downloades efter gennemført køb. Bemærk! En Zip-fil downloades og pakkes ud fra din PC eller Mac, og kan efterfølgende overføres til din mobiltelefon.  Se download-guide nedenfor.

Læs mere

    Hvis jeg bestiller dette produkt bortfalder returretten og jeg kan dermed ikke returnere varen.

Andre relaterede produkter

De første kapitler af lydbogen

Download-guide:

Når du har gennemført købet, ender du på en bekræftelsesside, hvor du kan trykke på et link og downloade din fil. Du får også en mail med et link, og du kan altid benytte dette link til at hente filen igen.

PC eller MAC

Jeg anbefaler kraftigt, at du henter filen via en PC eller MAC computer. Når du har downloadet filen, vil den blive overført til mappen DOWNLOADS eller OVERFØRSLER på computeren. Lydbogen består af 54 kapitler/filer, som er pakket sammen til en såkaldt ZIP fil. Du skal pakke denne ZIP fil ud, før du kan få adgang til lydfilerne. Dette gøres på en computer – ofte blot ved at højreklikke på filen – og så vælge “Pak ud”. Herefter kan du overføre filerne til dit foretrukne afspilleprogram, fx iTunes, Windows Media Player og lignende. Der findes mange guider på internettet til, hvordan dette gøres.

iPhone eller iPad

Hvis du har købt via din iPhone eller iPad, vil filen blive overført til en app der hedder ARKIVER. Det er en app med et billede af en blå arkivmappe. Hvis du åbner app’en, vil du se en mappe, der hedder OVERFØRSLER. Her vil din fil ligge. Men som sagt ovenfor, anbefaler jeg, at du downloader fra din PC eller MAC computer.

Bogen er delt op I tre dele.

DEL 1: Håbløshedsgade

DEL 1 handler om nogle af de udfordringer, jeg har måtte håndtere i forbindelse med min øjensygdom, men også om hvem jeg har været som person gennem mit liv frem til 2016. DEL 1 handler om, hvordan jeg langsomt bevægede mig dybere ned ad Håbløshedsgade og til sidst levede et liv med stress, depression og begrænsninger.

Formålet med DEL 1 er, at du bedre kan følge mine fodspor frem til erkendelsen, at jeg måtte ændre den måde, jeg håndterede disse begrænsninger på. Du vil opdage, at de udfordringer, jeg fortæller om, lige så godt kunne have været helt andre udfordringer. De kunne lige så godt have været de udfordringer, du oplever i dit eget liv, og jeg håber, det vil gøre dig nysgerrig og interesseret i, hvilke værktøjer jeg fandt til at komme videre.

Jeg håber, at du vil undersøge nærmere, hvordan jeg kunne ændre den måde, jeg så på min verden og mit liv på. Du vil opdage, at jeg i historierne kommenterer på beretninger, du læser, og dermed afslører nogle af de emner, som vi skal arbejde med i DEL 2. De små hints vil måske starte ideer i din underbevidsthed, for den skal vi snakke mere om i DEL 2.

DEL 2: Kurs mod Mulighedsvej

I DEL 2 afslører jeg en masse viden og deler de værktøjer, jeg brugte for at ændre kurs fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej. Jeg er stadig målløs over, at jeg ikke vidste noget om, hvordan vi kan ændre vores vaner og adfærd, når det nu er det, som så mange mennesker kæmper med. Jeg kan ikke forstå, at vi ikke lærer om dette i skolerne.

Hvis du finder DEL 2 for teoretisk og fjern fra noget du i forvejen kender, eller hvis du bare ikke kan forholde dig til meditation, mindfulness eller hjerneforskning for begyndere, så prøv at gå videre til DEL 3, men husk, at for at forstå den dybere mening med de eksempler jeg deler i DEL 3, kan det måske være en hjælp for dig efterfølgende at gå tilbage til DEL 2.

DEL 3: Ankomst til Mulighedsvej

I DEL 3 ankommer jeg til Mulighedsvej, og der fortæller jeg historien om, hvordan jeg brugte den viden, som jeg fortæller om i DEL 2, til at ændre mange af mine begrænsende overbevisninger. Jeg vil vise dig, hvordan handling, viden og beslutsomhed gav mig nye, stærke overbevisninger, og at disse nu var overvejende positive.

Man kan sige, at DEL 3 er en opskrift og inspiration til, hvordan også du kan arbejde med dine egne begrænsende overbevisninger. Eksemplerne, som jeg giver, kunne være udført på mange andre måder, og det vigtigste at forstå i DEL 3 er, at hvis du vil ændre dine begrænsende overbevisninger, er du nødt til at GØRE i stedet for kun at TÆNKE, bekymre og gruble.

Hvis du undervejs i bogen undrer dig over sære møder og samtaler med mystiske bogstavmænd, så bliv ikke fortvivlet eller forvirret. Bare læs videre. Det hele kommer til at give mening.

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

DØMT BLIND – HVA’ SÅ?
En rejse fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej

Morten Bonde har en øjensygdom, der langsomt gør ham blind. Da hans syn i 2016 efterhånden var så kraftigt reduceret, at livet ikke kunne fortsættes som hidtil, havde han fuld fart på familieliv og en karriere i LEGO-koncernen. Hele hans verden ramlede sammen. Da det så mest sort ud, oplevede han et pludseligt klarsyn for, hvordan han skulle genfinde livsmodet og komme styrket videre med tilværelsen. Det lykkedes at vende tilbage fra håbløsheden og tilbageerobre et positivt og ukueligt livssyn.

DØMT BLIND – HVA’ SÅ? som er skrevet af Morten Bonde, giver håndgribelige værktøjer og forslag til, hvordan livskriser og udfordringer kan mestres, og er en gribende og livsbekræftende beskrivelse af, hvordan han på mindre end et år – med et syn på kun fire grader – kunne gå fra depression og stagnation til igen at fungere som senior art director i LEGO-koncernen, og at nøglen til sådan en transformation ligger i vores sind! Hans beretning er en inspirerende hyldest til livet og et vidnesbyrd om, hvordan vi alle kan aktivere vores indre styrke og leve de liv, vi virkelig ønsker os.

I bogen Dømt blind – Hva’ så? beskriver jeg en film, jeg lavede, for at formidle hvordan jeg ser. Her er filmen.

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.