En nervepirrende periode!

De sidste par uger, siden lanceringen af min bog, har været en perfekt periode at observere mig selv navigere gennem nogle af de udfordringer, som jeg beskriver i bogen: Sindets evne til at finde på historier! Tankemylderet!

Jeg har modtaget forskellig feedback fra forskellige læsere, og selvom der har været mange positive tilbagemeldinger, har det været de mindre positive, der har klistret sig fast. Jeg har fået feedback der går på, at noget af stoffet er lidt “langhåret og tungt”. Noget har været svært at forstå. Andre har sagt det modsatte, og elsket det “langhårede”.

Det var jeg forberedt på, men “kritikken” ramte alligevel. 

Se, det er jo situationer vi alle løber ind i hver dag. Hvordan håndterer man den slags? Jeg tænker på denne måde: vi er alle forskellige, og tænker forskelligt i forskellige situationer. Min bog vil appellere til nogle og ramme plet dér, mens andre vil finde den uforståelig og irrelevant. Har det noget med mig at gøre? Nej! Alle tolker forskelligt, og sådan vil det altid være. Det er nemt at føle sig ramt og så tvivl om egne evner, når vi møder modstand, som vi ikke havde håbet eller ønsket at møde. Og det er okay. 🙂

Den bedste måde at håndtere dette på, er ved at skabe en lille smule afstand fra den del af en selv, der føler sig forsmået. Tage et lille skridt væk fra det “selv”, der siger: “øv, så er det nok ikke godt nok, det jeg har lavet”. Det lille skridt kan tages ved at tage fire dybe vejrtrækninger, og observere vejrtrækningen nøje. Pludselig bliver man så i stand til at se sin situation lidt på afstand og perspektivere den, og en anden historie end “åhh gud, min bog er en fiasko… dukker op. DYT-BYT-TANKE: “den rare person, som ikke var begejstret for bogens mere teoretiske passage, tænker på en anden måde end jeg tænker. Men hvor var det modigt, at turde sige sin ærlige mening. Og hvor er det spændende, at vi tænker forskelligt. TAK for at give mig feedback”.

Det er teknikker jeg beskriver i bogen, og jeg bruger dem i disse uger, hvor hundredevis af mennesker læser min meget personlige bog. Det er en ret nervepirrende periode, men jeg øver mig. Endnu en oplevelse at lære af og blive klogere på mig selv via. Hvor er livet spændende, og hvor har jeg tænkt mig at udfordre det med glæde 🙏❤️

 

Lydbogen er på Mofibo

Så blev bogen endelig tilgængelig på Mofibo. Her er linket, der fører direkte til lydbogen. Man skal have abonnement for at lytte, men man kan prøve tjenesten gratis i 14 dage.

Klik på billedet og kom direkte til lydbogen

 

Program til boglanceringen torsdag den 5. september

Boglanceringsprogram torsdag den 5. september på Koldinghus.
Kom og gå som du har lyst.

14.00: Dørene åbnes, bogsignering og snak

15.00 – 15.15: Præsentation af bogen
Dømt blind – Hva’ så? ved Morten Bonde

15.15 – 16.00: Bogsignering og snak

16.00 – 16.15: Præsentation af bogen
Dømt blind – Hva’ så? ved Morten Bonde

16.30 – 17.00: KONKURRENCE: VIND EN SIGNERET BOG
samt bogsignering og snak

17.15 – 17.30: Præsentation af bogen
Dømt blind – Hva’ så? ved Morten Bonde

17.30 – 18.00: Bogsignering og snak

18.00: Farvel og tak

Tiderne er cirkatider og der vil blive serveret
øl, vin, sodavand og snacks.

ENTRE ER GRATIS OG ALLE ER VELKOMNE.
Meld din ankomst på billetkontoret, og du vil
blive vist videre til biblioteket.

Se lanceringsvideo her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dømt blind – Hva’ så? Boglancering den 5. september

Du er hermed inviteret til boglancering torsdag den 5. september på Koldinghus – Biblioteket fra kl. 14.00 til 18.00! Meld din ankomst i billetsalget, og du vil blive guidet derfra. Entre er naturligvis gratis!

Efter to års skrivearbejder og mere end 30 foredrag, er min bog ”Dømt blind – Hva så? En rejse fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej” nu færdig. Det er en bog om, hvordan man kan vokse sig større end sine udfordringer, og lære sig at se mulighederne i livet fremfor begrænsningerne.

Koldinghus er på en mystisk måde indblandet i fortællingen. Hvordan og hvorfor? Ja det må du jo selv finde ud af. Du er hermed inviteret torsdag den 5. september til det gamle bibliotek på Koldinghus mellem 14 og 18 til at fejre bogens lancering. Der vil blive serveret lidt lækkert, og du har mulighed for at vinde eller købe en helt personlig signeret version af bogen. Jeg håber at se dig og alle interesserede.

Tak til Dystopia Entertainment og Koldinghus for lån af videomateriale af Koldinghus.

Har du modet til at være dig?

Har du modet til at være dig? Tillader du at give plads til din kreativitet, eller gemmer du den væk, fordi den fremkalder frygt? Mange kender mig nok for at være ham den blinde senior art director, og kender måske til den rejse, jeg har været på de sidste par år. Jeg besluttede mig for at elske livet og udnytte dets muligheder, selvom jeg langsomt bliver blind. Det lykkedes blandt andet, ved at lære at bringe mindfulness ind i min hverdag, men i høj grad også ved at blive mere modig. Mod er en forudsætning for personlig udvikling. Evnen til at trodse den indre stemme der siger: “det kan du ikke”. Evnen til at byde det ukendte velkommen.

En af måderne hvorpå jeg udviklede mit mod på, var ved at blive foredragsholder, ved at skrive en bog OG ved at turde give luft til en af mine hemmelige passioner – nemlig at synge! Jeg synger og fløjter altid!

Da jeg trænede mit sind til at blive mere modig, besluttede jeg mig for at gøre mere ved det end blot at tænke på det. Jeg begyndte at GØRE i stedet for bare at TÆNKE. Jeg begyndte at indspille cover numre af musik, jeg har elsket hele mit liv. Men jeg gjorde mere end det – jeg begyndte at dele det med verden. Ha ha jeg elsker musik, og her er det!
Har du modet til at være dig? Udlever du dit potentiale? Gør det NU! Du vil ikke fortryde det.
Dø ikke med din musik stadig i dig!

Prøvetrykket er ankommet

Så er prøvetrykket på min kommende bog Dømt blind – Hva’ så? En rejse fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej kommet. Se det store unboxing øjeblik 🙂

Bogen udkommer den 5. september som e-bog, lydbog og papirbog.