Dømt blind – Hva’ så? Boglancering den 5. september

Du er hermed inviteret til boglancering torsdag den 5. september på Koldinghus – Biblioteket fra kl. 14.00 til 18.00! Meld din ankomst i billetsalget, og du vil blive guidet derfra. Entre er naturligvis gratis!

Efter to års skrivearbejder og mere end 30 foredrag, er min bog ”Dømt blind – Hva så? En rejse fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej” nu færdig. Det er en bog om, hvordan man kan vokse sig større end sine udfordringer, og lære sig at se mulighederne i livet fremfor begrænsningerne.

Koldinghus er på en mystisk måde indblandet i fortællingen. Hvordan og hvorfor? Ja det må du jo selv finde ud af. Du er hermed inviteret torsdag den 5. september til det gamle bibliotek på Koldinghus mellem 14 og 18 til at fejre bogens lancering. Der vil blive serveret lidt lækkert, og du har mulighed for at vinde eller købe en helt personlig signeret version af bogen. Jeg håber at se dig og alle interesserede.

Tak til Dystopia Entertainment og Koldinghus for lån af videomateriale af Koldinghus.

Har du modet til at være dig?

Har du modet til at være dig? Tillader du at give plads til din kreativitet, eller gemmer du den væk, fordi den fremkalder frygt? Mange kender mig nok for at være ham den blinde senior art director, og kender måske til den rejse, jeg har været på de sidste par år. Jeg besluttede mig for at elske livet og udnytte dets muligheder, selvom jeg langsomt bliver blind. Det lykkedes blandt andet, ved at lære at bringe mindfulness ind i min hverdag, men i høj grad også ved at blive mere modig. Mod er en forudsætning for personlig udvikling. Evnen til at trodse den indre stemme der siger: “det kan du ikke”. Evnen til at byde det ukendte velkommen.

En af måderne hvorpå jeg udviklede mit mod på, var ved at blive foredragsholder, ved at skrive en bog OG ved at turde give luft til en af mine hemmelige passioner – nemlig at synge! Jeg synger og fløjter altid!

Da jeg trænede mit sind til at blive mere modig, besluttede jeg mig for at gøre mere ved det end blot at tænke på det. Jeg begyndte at GØRE i stedet for bare at TÆNKE. Jeg begyndte at indspille cover numre af musik, jeg har elsket hele mit liv. Men jeg gjorde mere end det – jeg begyndte at dele det med verden. Ha ha jeg elsker musik, og her er det!
Har du modet til at være dig? Udlever du dit potentiale? Gør det NU! Du vil ikke fortryde det.
Dø ikke med din musik stadig i dig!

Prøvetrykket er ankommet

Så er prøvetrykket på min kommende bog Dømt blind – Hva’ så? En rejse fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej kommet. Se det store unboxing øjeblik 🙂

Bogen udkommer den 5. september som e-bog, lydbog og papirbog.

En status og en ny teaser

Hej på en dejlig sommerfredag

Det er underligt at tænke på, at jeg snart skal udgive en bog, men også fedt. Når jeg tænker over, hvordan den er blevet til, kan jeg ikke lade være med at reflektere over, hvordan vi skaber ting. Jeg opdagede, at skrive en bog er en tillidserklæring til det uvisse. Bogen er stille og roligt blevet formet på samme måde, som en smuk keramikvase tager form.

Først er indfald og ideer skrevet ned. Ideer, som ofte er kommet på mine gåture mellem Kolding og Almind, og når jeg efterfølgende læste, hvad der tilsyneladende var kommet fra en helt anden del af mig, en den del der tænker tanker, har jeg været nødt til, at analysere og tænke over det jeg skrev ned i den anden sindstilstand. Jeg skriver mere om dette i bogen.

Efterfølgende har processen været, at skulpturere de rå sætninger til smukke og meningsfulde sætninger. Det har været som at se en sommerfugl komme til live.

Som du kan se i starten af denne bog-teaser, er meget af inspirationen også kommet fra mennesker, der i verdenshistorien har gjort en forskel med deres litteratur eller handlinger – som Viktor Frankl, der i sin bog “A man’s search for meaning,” skrev: “Hvis vi ikke kan ændre en situation, udfordres vi til at ændre os selv”.

Da jeg ikke kan ændre min situation; at jeg langsomt bliver blind, udfordrede jeg mig selv. Jeg udfordrede mig selv til at ændre mit syn på det at miste mit syn. Det lykkedes, og du kan læse om hele processen i min bog, “Dømt blind – Hva’ så? – en rejse fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej.

Måske den også kan inspirere og udfordre DIG til at ændre din måde at se DIN situation på.

Ha’ en dejlig weekend.

Jeg er glad og freaked out

Jeg er glad men på samme tid freaked out over en nu fastlagt og konkret udgivelsesdato på min bog Dømt blind – Hva’ så? Her er det færdige artwork. På mandag sendes bogen til prøvetryk.
5. september kan du købe, lytte den danske version i alle butikker. Håber på Jeres support 😘

Den 5. september kommer bogen

Så er der en udgivelsesdato for bogen:
den 5. september 2019

Til dagligt skriver jeg LEGO-historier, der når ud til hele verdens børn, men de sidste to år, har jeg også skrevet på en anden historie. Historien om den praktisk blinde LEGO mand, der besluttede sig for at se muligheder frem for begrænsninger.
Hvordan kan vi vokse os større end de problemer livet kan udsætte os for?

Jeg var havnet i en blindgyde, som tvang mig til at finde en vej ud af min fastlåste situation. En livssituation fremprovokeret af en øjensygdom, der langsomt gør mig blind.

I min bog viser jeg dig, hvordan jeg kunne vokse mig større end mine begrænsninger.

Måske står du lige nu midt i en livskrise, eller du føler, at du selv sidder fast? Eller du har en fornemmelse i maven om, at du kunne gøre mere med dit liv, men at der er noget, der bremser dig? Jeg har været der! Og jeg fandt en vej videre. Først fra en dyb følelse af håbløshed og afmagt og senere til en stærk viden om, at jeg skaber mit eget liv i overensstemmelse med, hvad jeg tænker og tror om mig selv.
Bogen er dermed et forslag til dig!

Et forslag til, hvordan du måske også kan ændre din fastlåste situation. Eller en guide til, hvordan du kan sætte dig personlige mål – og nå dem!

Bogen kommer som papirbog, audiobog og e-bog.