Anne-lene & Morten

SKIFT HOLDNING OG SYN PÅ DINE UDFORDRINGER

Denne wokshop varer tre timer eller mere.
Kender du det når dagene er pressede, du føler dig stresset, du har tankemylder over din stress, kroppen gør ondt, nakken sidder fast, knæene knirker, og du aner ikke, hvad du skal gøre ved det hele?

Lad os allerede her dele med dig, at det hele hænger sammen! For hvad du tænker og fokuserer på i toppen påvirker også kroppen.

Denne viden og erkendelse er, hvad der har inspireret kiropraktor Anne-Lene Nielsen og senior art director og forfatter Morten Bonde til at udvikle foredraget og workshoppen ‘Skift holdning og syn på dine udfordringer’.

Her deler de værktøjer og hacks, som giver dig inspiration til at tage kontrollen tilbage i dit liv, og skabe større balance og indre ro.

Foredraget, der byder på masse af grin og personlige fortællinger, kan hjælpe dig med at ændre holdning og syn på dine udfordringer.

Anne-Lene Nielsen er autoriseret kiropraktor, og har derudover en master i positiv psykologi, og er optaget af hvordan vores trivsel bedst muligt kan faciliteres, baseret på en bedre forståelse og fornemmelse af sammenhængene imellem kroppen og toppen.

“Det er tydeligt for mig, at vi som mennesker – måske mere end nogensinde før – har brug for anvendelige og tilgængelige ’værktøjer’ for at kunne navigere i forhold til fysisk og mental sundhed og trivsel”.

LAD DIG BLIVE INSPIRERET AF POSITIVITET

Morten Bonde – LEGO senior art director og forfatter – har selv måttet håndtere uforudsete udfordringer, da han i 2002 fik konstateret en uhelbredelig øjensygdom, der langsomt gør ham blind, og i 2016 faldt hele hans verden sammen. Han blev erklæret praktisk blind.

Morten skrev bogen Dømt blind – hva’ så?, og lærte sig selv at håndtere det uhåndterbare, og ændre sine begrænsende overbevisninger, og han besluttede sig for at ville SE muligheder frem for begrænsninger. Han opdagede, at dyb meditation og mindful opmærksomhed i nu’et er en potent måde hvorpå, vi kan finde ro i selv de mest umulige livsudfordringer. Disse indsigter har han delt med virksomheder og ved begivenheder på den internationale scene.

Anne-Lene og Morten er
drevet af en mission:

AT INSPIRERE MENNESKER TIL AT TRO OG INDSE, AT DE HAR LANGT STØRRE INDFLYDELSE PÅ DERES EGEN SUNDHED, GLÆDE OG TRIVSEL, END DE I DAG FORESTILLER SIG.

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.