Den 5. september kommer bogen

Så er der en udgivelsesdato for bogen:
den 5. september 2019

Til dagligt skriver jeg LEGO-historier, der når ud til hele verdens børn, men de sidste to år, har jeg også skrevet på en anden historie. Historien om den praktisk blinde LEGO mand, der besluttede sig for at se muligheder frem for begrænsninger.
Hvordan kan vi vokse os større end de problemer livet kan udsætte os for?

Jeg var havnet i en blindgyde, som tvang mig til at finde en vej ud af min fastlåste situation. En livssituation fremprovokeret af en øjensygdom, der langsomt gør mig blind.

I min bog viser jeg dig, hvordan jeg kunne vokse mig større end mine begrænsninger.

Måske står du lige nu midt i en livskrise, eller du føler, at du selv sidder fast? Eller du har en fornemmelse i maven om, at du kunne gøre mere med dit liv, men at der er noget, der bremser dig? Jeg har været der! Og jeg fandt en vej videre. Først fra en dyb følelse af håbløshed og afmagt og senere til en stærk viden om, at jeg skaber mit eget liv i overensstemmelse med, hvad jeg tænker og tror om mig selv.
Bogen er dermed et forslag til dig!

Et forslag til, hvordan du måske også kan ændre din fastlåste situation. Eller en guide til, hvordan du kan sætte dig personlige mål – og nå dem!

Bogen kommer som papirbog, audiobog og e-bog.

2 Replies to “Den 5. september kommer bogen”

  1. Min mand Thomas glæder sig til at høre den. Vi var til dit foredrag og gik opløftet derfra. Min mand mistede synet ved en blodprop i september 2018. Han havde mistet det i det andet øje 20 år tidlige, også ved en blodprop. Han er 73 år.

    1. Jeg er ked af at høre, at din mand har mistet synet. Men dejligt, at I havde en god oplevelse med foredraget. Jeg håber, at I vil få mindst lige så meget ud af at læse bogen. Kh Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *