Den 5. september kommer bogen

16. juni 2019

Så er der en udgivelsesdato for bogen:
den 5. september 2019

Til dagligt skriver jeg LEGO-historier, der når ud til hele verdens børn, men de sidste to år, har jeg også skrevet på en anden historie. Historien om den praktisk blinde LEGO mand, der besluttede sig for at se muligheder frem for begrænsninger.
Hvordan kan vi vokse os større end de problemer livet kan udsætte os for?

Jeg var havnet i en blindgyde, som tvang mig til at finde en vej ud af min fastlåste situation. En livssituation fremprovokeret af en øjensygdom, der langsomt gør mig blind.

I min bog viser jeg dig, hvordan jeg kunne vokse mig større end mine begrænsninger.

Måske står du lige nu midt i en livskrise, eller du føler, at du selv sidder fast? Eller du har en fornemmelse i maven om, at du kunne gøre mere med dit liv, men at der er noget, der bremser dig? Jeg har været der! Og jeg fandt en vej videre. Først fra en dyb følelse af håbløshed og afmagt og senere til en stærk viden om, at jeg skaber mit eget liv i overensstemmelse med, hvad jeg tænker og tror om mig selv.
Bogen er dermed et forslag til dig!

Et forslag til, hvordan du måske også kan ændre din fastlåste situation. Eller en guide til, hvordan du kan sætte dig personlige mål – og nå dem!

Bogen kommer som papirbog, audiobog og e-bog.

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.