Episode 5 – Nytårsfortsæt – Hvorfor går det galt?

1. januar 2019

 

Glædelig jul og godt nytår. Så er vi der igen. Et nyt år banker på døren, og nye store personlige projekter venter på at blive søsat. Du siger til dig selv: “I ÅR SKAL DET LYKKES MIG AT TABE DE FORBANDEDE 10 KILO!” Du kender det godt. Det er de gode intentioners højtid, men inden du kaster dig ud i endnu et mislykket forsøg på at ændre dine fastgroede vaner, så læs denne lille historie, som omhandler et af de emner, jeg udforsker i min bog “Dømt blind – Hva’ så? Jeg har brugt de sidste to år på at finde ud af, hvordan jeg ændrer mine begrænsende overbevisninger, og den viden vil jeg gerne dele med dig. Første vigtige opdagelse er, at underbevidstheden styrer dit liv!

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.