Det der ikke kan beskrives med ord

5. januar 2019

I 2017 havde jeg en oplevelse, som meget drastisk ændrede min måde at se min virkelighed og vores verden på. Jeg har ikke været i stand til at formulere denne oplevelse endnu, for nogle gange kan ord bare ikke beskrive oplevelser, der ligger langt dybere end det vi kan beskrive og kommunikere med ord. Jeg kan kun sige, at min ”åbenbaring”, er det underliggende fundament, for den transformation, jeg har undergået gennem de sidste to år.

Efter at have levet med erkendelsen af, at verden ikke er som vi tror den er, har jeg kunne se på vores virkelighed med helt nye øjne. På nuværende tidspunkt kan jeg kun beskrive den store erkendelse som, at verden som vi oplever den, er en fortolkning, der foregår i vores hjerne. Din oplevede virkelighed er i virkeligheden et resultat af, hvordan du ubevidst har ”besluttet” dig for at opfatte den. Fysikere har længe vidst, at alt i universet er energi. 99,999999999% af alt der findes i den fysiske verden, er energi, og kun 0,0000000001% er fast stof. Altså os og alt det vi kan opfatte med vores sanser.

I min bog ”Dømt blind – Hva’ så?”, vil jeg forsøge at formidle, hvad denne viden har af betydning for dit og mit liv, og jeg vil beskrive for dig, hvordan vi alle har evnen og ressourcerne til at skabe det liv vi ønsker os. Alt det kræver er at vi kan åbne os op, og slippe de gamle overbevisninger og fastlåste måder, som vi har lært at kigge på vores liv og verden med.

Indtil jeg får færdiggjort bogen, holder jeg foredrag om, hvordan jeg flyttede mig fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej, og det er en livsbekræftende fortælling med masse af humor, viden og håndgribelige eksempler på, hvordan du kan tage magten tilbage, og skabe det liv du ønsker dig. Her er min foredrags-teaser #2. Jeg håber at se dig til et af mine foredrag. Se hvor det næste foregår her.

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.