Foredrag den 13/11 på Næsbjerghus

29. oktober 2019

Tag din ven eller familie med til en inspirerende og lærerig aften på Næsbjerghus.

Onsdag den 13/11 har du mulighed for at høre mit foredrag Dømt blind – hva’ så? på hyggelige Næsbjerghus. Du kan komme og nyde den dejlige buffet inden foredraget, eller blot komme til selve foredraget. Foredraget handler om, hvordan man kan lære sig selv at se mulighederne i livet frem for begrænsningerne. Og jeg lover dig, at det bliver både spændende, gribende og sjovt!

FOREDRAG MED BUFFET KL. 17.00 KR. 300,-*
FOREDRAG UDEN BUFFET KL. 19.00 KR 175,-*
*plus bestillingsgebyr

Her er hvad andre har fået ud af foredraget:

Jyske Bank A/S

Mortens foredrag “Dømt blind – hva’ så?” er ikke kun livsbekræftende og ærligt – men også mega sjovt! Det får en til at reflektere over egne valg i livet og bevidstheden om, at “man er kaptajn på egen båd”. Morten er en rigtig dygtig formidler, som formår at få sin personlige historie ud på en måde, at den taler direkte ind i hver enkel af os.

Dustin A/S

“På vores GI-Networks/Dustin-seminar i går, havde vi valgt at afslutte den faglige del, med et foredrag af Morten Bonde, som er Senior Art Director på LEGO. Morten er langsomt ved at blive blind, og har igennem flere år lidt af tunnelsyn. Morten beskriver i sit helt unikke foredrag, hvordan han bevægede sig fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej. Ganske enkelt det bedste – mest morsomme og rørende – foredrag jeg til dato har hørt. Kan særdeles varmt anbefale Mortens foredrag”.

Jan Kvinesdal, SMB Sales Specialist, Infrastructure.

Asia Sport Center

“Det var en meget god aften og ikke mindst en del stof til eftertanke. Du holder et stærkt foredrag som både er sjovt og spændende”.

“Tak for din insisterende energi for værdisætning af det “langsomme” liv med større oplevelse – kvalitet frem for kvantitet”.

“To timer er alt for lidt til så mange spændende emner du berører. Glæder mig til at læse din bog”.

CFD Fredericia 

“Håbløsheden forsvinder og mulighederne vrimler frem. Tak for et ovenud super foredrag i dag i CFD-regi. Du kunne næsten ikke få lov til komme af sted igen. Det har væltet ind med positive tilkendegivelser til dig. Godt gået. Praktisk blind…never mind”.

Novozymes

”Wauw – sikke et godt foredrag! Ikke et sekund lod jeg tankerne flyve… som man jo ellers nogen gange gør:) Du var PÅ og det var interessant (og rørende) at høre din historie, som var krydret med god humor. Tak for dig og din fortælling”.

“Mange tak til dig for et fantastisk foredrag – du drager os helt ind i dit univers. Du er jo en mester ud i formidling”.

“Tusinde tak for dine tanker og idéer til hvordan man kan takle forskellige problemstillinger og især svære livskriser. Det var hudløst ærligt og råt for usødet, dog skånede du os ved at bruge din enorme humoristiske sans, hviket gjorde at man kunne lytte endnu mere intenst og huske en masse af dine gode pointer. Jeg elskede din beskrivelse af hvordan du først så på “Mindfullness”, en jyde møder hippiekulturen:-)… Men du blev klogere, og det tror jeg også smittede lidt af på mig”. 

Kolding Sygehus Akutafdeling

“Du har holdt det bedste foredrag jeg nogensinde har hørt. Du satte gang i tankerne som ingen før har ramt – TAK”

“Det var et helt igennem fantastisk foredrag. Din positive tankegang og måde at være på har i den grad smittet af. Alle burde opleve lige netop DIG.”

“Kære Morten. Vi siger dig 1000 tak for et meget positivt, fantastisk og inspirerende foredrag. Dig burde ALLE mennesker have fornøjelsen af.”

“Tak Morten for en fantastisk inspirerende aften. Den har sat mange tanker igang og andre i helt andet perspektiv.”

LEGO

”1000 tak for et modigt, rørende, ærligt og tankevækkende foredrag. SUPER motiverende og inspirerende. Sundt for alle, der går og øffer over gråvejr og julestress, hvis de kunne få bare lidt af dit positive syn på liv og verden. Du er en sjov, stærk og god formidler af et svært emne. RESPEKT!!!!”

 

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.