Manuskriptet er færdigt!

3. november 2018

 

 

 

 

Jeg har skrevet mine hemmeligheder ned, lukket op, givet og delt. Jeg ved jeg har noget på hjerte, som vil inspirere DIG. Jeg har sat det sidste punktum i mit manuskript til bogen, ”Dømt Blind – Hva’ så? – Fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej”. Nu starter redigeringen og granskningen af hvert eneste ord i det 302 sider lange manuskript. Jeg har været særligt motiveret af dette fanden-i-voldske citat af en af mine yndlingsfilosoffer – Alan Watts:

“Råd? Jeg har ikke nogen råd. Stop med at håbe og begynd at skrive. Hvis du skriver, er du en forfatter. Skriv som om du er en fange på dødsgangen, hvor guvernøren er ude af landet, og der ingen chance er for benådning. Skriv som om du hænger på kanten af en klippe, med hvide knoger, ved dit sidste åndedræt, og du kun har én sidste ting at sige, som om du er en fugl, der flyver over os, og kan se alt. Og vær venlig, for Guds skyld, fortæl os noget, som redder os fra os selv. Tag en dyb indånding og fortæl os din dybeste, mørkeste hemmelighed, så vi kan tørre vores pande og vide, at vi ikke er alene. Skriv som om du har en besked fra kongen. Eller ikke. Hvem ved, måske er du en af de heldige, der ikke behøver”. Alan Watts.

Ses vi i bogbutikken?

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.