mindfulness testimonials

*****

Forløbet gav bedre søvn og et mere hensigtsmæssigt forhold til stress

“Jeg arbejder til dagligt i et job, hvor der altid er mange hurtige beslutninger, der skal træffes, og problemer der skal løses. Det kan godt til tider være et kaotisk arbejdsmiljø. 

Gennem 4 uger har jeg deltaget i et mindfulnessforløb med Morten Bonde, hvor vi er mødtes 1 gang ugentligt i halvanden time. Mit ønske var at få værktøjer til at kunne finde ro midt i kaos samt at få integreret mindfulness som en naturlig del af min hverdag.

Sessionerne med Morten var, en perfekt kombination af viden omkring hvad Mindfulness er og praktisk at prøve forskellige formelle og uformelle meditationer.

Det var virkeligt rart at få muligheden for at meditere sammen med Morten, så jeg kunne reflektere sammen med ham omkring det, inden jeg skulle prøve på egen hånd. Det gav tryghed.

Imellem sessionerne fik jeg hjemmeopgaver, som var at lytte til Mortens guidede meditationer via hjemmesiden, og læse i Mortens Mindfulness grundbog. Det fungerede rigtigt godt, da jeg på den måde fik viden om, hvad mindfulness kan gøre for krop og sind, men også hvad det kan betyde, hvis man dedikerer sig og prioriterer tiden til meditation selv i tidspressede uger.

Jeg har i forløbet oplevet en markant bedre søvn. Normalt lider jeg af søvnmangel, og det har været en øjenåbner for mig at opleve, hvad mindfulness og meditation kan gøre for min søvnkvalitet. 

Også de uformelle meditationer hjælper mig i hverdagen til at tage en aktiv pause, hvor jeg lige mærker min krop, og får ro på mig selv, selvom der måske sker en masse omkring mig.

Det betyder, at jeg nu oftere tager betragterens rolle og får ro på, inden jeg reagerer. Hvilket helt naturligt har betydet, at jeg i forløbsperioden har oplevet, at jeg reagerer mere hensigtsmæssigt i stressede situationer end tidligere.

jeg har oplevet, hvordan jeg blot ved at blive opmærksom på mig selv, kan få ro på og nemmere kommunikere hensigtsmæssigt med andre – og ikke mindst venligt. Det er en kæmpe gave for mig, at have fået denne nye indsigt via forløbet hos Morten. 

Morten er en utroligt skarp formidler af viden, og sammen med de guidede sessioner – vi har haft sammen – føler jeg, at jeg virkeligt har fået nogle gode værktøjer til at få integreret mindfulness som en naturlig del af min hverdag.

Morten har været god til at skabe et trygt rum med plads til dybe refleksioner. Det har været utroligt rart, og har gjort, at jeg har kunne slappe af og være åben under de guidede sessioner samt i mine spørgsmål til Morten omkring der, hvor jeg har mødt udfordringer med værktøjerne.”

– Christina Priisholm, Projektkoordinator

*****

Higher degree of self-acceptance

“Dear Morten, I listened to your session while walking. After the first session, I noticed a significant reduction in walking pace, as well as a focused breathing. After the session, I noticed a higher degree of self-acceptance, relaxed breathing, and a synchronization of mind and body. You are a pleasant guide, thank you.”

– Nicolai Banck, MBA Graduate and INSEAD Executive Master in Change Candidate

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.