Stå i solen

9. januar 2022

Earl Nightingale sagde engang,

“Succes er den progressive realisering af et værdigt mål eller ideal”.

Denne måde at anskue succes på bringer den ind i Nuet. Det er kun NU vi kan have succes. Ikke i fremtiden, for fremtiden findes ikke. Den er en forestilling i hjernen. Så når vi arbejder mod et ønsket mål, kan vi kun opnå succes i det nuværende øjeblik. Og dermed via de bevidste valg vi træffer i dette øjeblik, der leder til næste øjeblik.

Hvis vi tænker, “i fremtiden håber jeg at blive succesfuld”, men lige NU føler, at vi ikke har succes, så er det “ikke succes” vi bringer til virkelighed. Ikke den succes vi ønsker os i fremtiden..

For vi tiltrækker hvad vi er, og derfor er det vigtigt at overveje og observere, hvad vi tænker, hvad vi føler, hvem vi lader os påvirke af, hvad vi ser og hører. Vi bliver hvad vi tænker, føler og fokuserer på.

Derfor vælger jeg at stå i solen frem for i skyggen. Det er et bevidst valg, og i disse mange måneder har jeg haft de perfekte vilkår for at øve mig i det.

Min ambition er at inspirere folk til at opdage dette, men det kan kun opdages via oplevelser gennem kroppen. Ved intens tilstedeværelse i Nuet, og dét er de færreste mennesker I denne travle verden – inklusive mig i perioder.

Hver gang du tænker “jeg kan ikke overskue fremtiden”. Eller “Mit liv er kompliceret”, så prøv at spørg dig selv, om det er uoverskueligt og kompliceret LIGE NU. Du vil næsten altid opdage, at det aldrig er kompliceret og uoverskueligt LIGE NU. Det er det kun i dine tanker.

Lige nu er det næsten altid godt. Altså som LIGE NU. Jeg sidder fredeligt i min lænestol med en dejlig kop kaffe, og lige nu er alt godt. LIGE NU.
Det er tankerne og sindet, projekteret ind i fremtiden, der oplever problemer. Problemer eksisterer i tankerne. I Nuet er de blot situationer, som vi skal håndtere LIGE NU.

Er det ikke urkomisk?

Vi glemmer at leve, fordi vi aldrig rigtigt er tilstede i livet. Kun i forudsigelserne af det eller minderne om det.

Derfor. LEV NU ❤️

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.