En bog om Morten Bonde???

30. september 2018

Jeg er næsten færdig med mit manuskript til bogen ”Dømt blind – Hva’ så?”,

og nogen vil måske tænke, ”hvad skal jeg med en bog om Morten Bonde?”, så lad os lige tale til det. Pointen med denne bog er ikke at skrive om mig, og det er ikke min intension at skrive en selvbiografi om mit liv. Bogen handler om emner og viden, som vi lærer alt for lidt om i vores opvækst. Viden som jeg kunne bruge, til at transformere mit syn på den verden vi lever i, og til at finde min plads i den.

De historier, eksempler og den viden du vil blive præsenteret for i bogen, har det formål, at få dig til at se et mønster. Måske du opdager det og måske ikke. Jeg tror, at hvis du opdager mønstret, er det fordi du har forstået de dybereliggende budskaber, jeg gerne vil give dig, og hvis du ikke ser mønstrene, er det måske fordi du endnu ikke er klar til at se dem. Det lyder måske lidt arrogant, og det er bestemt ikke min mening, men dét jeg forsøger at formidle i bogen, kræver et sind, der er klar til at modtage det.

Jeg er overbevist om, at hvis du ser mønstrene, kan jeg rykke på den måde du ser dig selv på, og motivere dig til at lave ændringer i dit eget liv. Få dig til at se dit liv og din verden fra et andet perspektiv. Måske står du lige nu midt i en livskrise, eller du føler, at du selv sidder fast. Eller du har en fornemmelse i maven om, at du kunne gøre meget mere med dit liv, men at der er noget der bremser dig. Jeg har været der! Og jeg fandt en vej videre. Først fra en dyb følelse af håbløshed og afmagt og senere til en stærk viden om, at jeg skaber mit eget liv i overensstemmelse med, hvad jeg tænker og tror om mig selv. Denne simple sætning giver måske ikke så meget mening for dig lige nu, men det tror jeg den vil komme til når du læser bogen.

Jeg skal stadig miste synet, og jeg er stadig praktisk blind, men det ændrer ikke noget på det liv jeg skal leve, og den gave det er. Jeg ved, at vi skaber vores egen virkelighed, og jeg forlod for evigt Håbløshedsgade, for at leve på Mulighedsvej, da jeg indså dén universale sandhed og tog den erkendelse dybt ind i hjertet: at vi skaber vores virkelighed med vores tanker. Vil du vide hvordan, jeg kunne flytte mig fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej? Jamen så læs bogen, når den på den ene eller anden måde, kommer i handelen.

Rigtig god søndag.

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.