ER HAN BLEVET VANVITTIG?

19. december 2018

“Han uploader sange”, “han holder foredrag”, han skriver en bog”… nogen vil sikkert tænke “midtvejskrise!!”

Og faktisk er det ikke helt forkert, men det er heller ikke helt rigtigt. Det er i virkeligheden bare en beslutning jeg udlever, som jeg traf for lidt over to år siden. En beslutning om aldrig mere at lade min frygtsomme side diktere mit liv. Jeg besluttede, at jeg ville udleve de ideer, ønsker og indfald jeg måtte få i fremtiden, uden at lade frygt og normer bestemme, om de kunne realiseres eller ej. Det skulle blive et eksperiment, der nu har stået på i to år! Hvad kan jeg udrette i mit liv, hvis jeg ikke lytter til den stemme, som hvisker, “det kan du ikke Morten”…..

1. eksperiment var: Kan jeg flytte mig fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej? Hvad skal der mon til?

2. eksperiment: Kan jeg mon – i min søgen efter Mulighedsvej – blive foredragsholder og være til inspiration for andre?

3. eksperiment: Kan jeg mon skrive en bog, og få den udgivet?

Se, 1. eksperiment lykkedes – jeg fjoller og pjatter på Mulighedsvej, og har fuldstændig mistet vejkortet til Håbløshedsgade!

2. eksperiment: Jeg har holdt over 10 foredrag rundt i hele landet, og flere er planlagt i fremtiden så… jeg er nu foredragsholder!

3. Jeg har snart færdigskrevet min bog, “Dømt blind – Hva’ så? – Fra håbløshedsgade til Mulighedsvej!, som fortæller om dette skøre, vanvittige eksperiment, og deri giver jeg alle de mentale tricks jeg har opdaget, der kan lære dig, at vi alle er kreative, fantastiske og specielle, og KUN har de begrænsninger vi selv skaber med tankerne. Lær at styre dem, og begrænsningerne forsvinder. Jeg kan ikke se bedre end for to år siden, men at gøre dét til min begrænsning er mit eget valg. Jeg har vendt det til en mulighed! …

og sidste lille skøre ide for denne gang… kan jeg blive sangstjerne? Okay, det er faktisk ikke en plan eller et ønske, men hvorfor brænde inde med sange, som for nogle år siden kun så ud til at nå ud til delfinerne på vores badeforhæng?

https://youtu.be/Av4M9e7koeQ

Så her kommer den seneste sang fra hjemmestudiet… og husk at kigge efter bogen når den kommer… og del den med dine venner. Enjoy

Ps. Jeg er stadig den lykkeligste medarbejder hos verdens fedeste brand LEGO, så klodserne jongleres der stadig med, og det vil jeg fortsætte med.

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.