første af 5 teasere til Dømt blind – Hva’ så?

27. december 2018

Hej med dig og glædelig jul.

Jeg håber du har haft en dejlig jul, og nydt godt selskab med familie og gode venner. Jeg har nået både dét, OG at lave 5 nye teasere, der viser korte uddrag fra mit foredrag Dømt blind – Hva’ så? Dette er den første, og jeg håber, at du vil hjælpe med at dele dem på dine sociale medier.

Bogen er på vej!
Min bog Dømt blind – Hva’ så? er sendt til redigering, så nu er processen for alvor i gang. Senere i det nye år, får jeg brug for din hjælp til at få den udgivet, så jeg håber, at du vil deltage i en lille markedsanalyse, når jeg når så langt. Mere om det senere.

2018 har været et spændende år for mig, med en masse nye og livsbekræftende udfordringer. At beslutte mig for, at se min verden som én stor legeplads, var den mest frigørende beslutning,  jeg nogen sinde kunne have truffet. Dét og hvordan du kan omprogrammere din underbevidsthed, til at støtte de ønsker og ambitioner du har for dit liv, fortæller jeg meget mere om i bogen. Jeg flyttede mig fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej på under et år, og jeg fortæller om hele forløbet, og om de værktøjer jeg opdagede. Det er min ambition at andre også vil kunne hjælpe sig selv til frigørelse, og til at indse, at livet er en fantastisk gave og skal leves NU. Bogen giver mit bud på, hvordan det kan realiseres.

Endelig vil jeg gerne ønske dig en glædelig baghjul og et lykkebringende nyt år. Jeg glæder mig til 2019, som sikkert vil blive helt fantastisk, og forhåbenlig får jeg mulighed for at møde DIG til et af de foredrag, som allerede ligger i planen. Du kan se dem her.

Og husk,  “du bliver, hvad du tænker”, og at “de begrænsninger du møder i livet, ofte er begrænsninger du selv skaber i dit sind”.

Kh Morten

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.