DYT-BYT-TANKE

30. december 2019

Fuck jeg hader……. Hov! DYT-BYT-TANKE

Hvis jeg skal være helt ærlig…. Jeg hader at have mistet min frihed! BUM – så er det sagt. Langsomt at miste sit syn, er noget LORT!

Jeg kan ikke længere bevæge mig frit, som jeg før kunne. Før, da jeg kunne køre bil, værdsatte jeg slet ikke den frihed.

I disse dage, hvor juleferien er over os, er der 1.000 ting, jeg kunne tænke mig at gøre, som jeg ikke længere kan. Små ting, som jeg før tog for givet.

Men hey…. Hvor er det nemt bare at lade sig trække ned af sådanne tanker. At lade sig trække ned af daglige frustrationer, som jeg alligevel ikke kan gøre noget ved. Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke gøre noget ved det faktum, at jeg har mistet min frihed. Jeg kan ikke gøre noget ved, at jeg mister mit syn!

“Accepter alle situationer som om, du selv har valgt dem” – Eckhart Tolle

Så jeg har truffet en beslutning: At opdage hver gang jeg ubevidst brokker mig over ting, som jeg ikke kan gøre en dyt ved. DYT-BYT-TANKE!

I dag, da jeg ikke kunne gøre alle de ting jeg kunne tænke mig at gøre, gjorde jeg dette. Jeg sagde:

Morten – hvad KAN du gøre? Hmm jeg kan gøre lokummer rene…. Men…. AJJ det gider jeg sku ikke!!!

Okay så glem lokummerne..

I stedet GIK jeg til Kolding! Seks kilometer til Fitness World, hvor jeg gav den gas i to timer, og pludselig huskede, at jeg er den heldigste gut i hele verden.

Jeg kan GÅ!

Jeg kan bevæge mig, og jeg er stærk og frisk! Jeg kan træne og bruge min krop, og hvor er det da noget man bare glemmer at værdsætte i hverdagen.

Jeg blev pludselig taknemmelig for det, jeg har, i stedet for at være ked af det, jeg ikke har!

Det er så nemt at blive opslugt af alle de ting, vi ikke ønsker i livet, og alle disse ”ting” har det med at overskygge alle de vidunderlige ting, VI HAR.

Når jeg har haft en dag som i dag, hvor jeg først hadede alt ved mit liv, og derefter pludselig opdagede, alle de vidunderlige ting JEG FAKTISK HAR, så takker jeg for den evne. Evnen til at kunne opdage alt det gode. Alt det jeg før tog for givet.

Og hov – en anden ting jeg gjorde i dag, var dette: JEG SKRÅLEDE EN VIS LEGEMESDEL UD AF BUKSERNE….

Don’t die with your music still within you!

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.