Fem minutter før forestillingen…

21. juni 2018

Det var så det. Nu har jeg for alvor overstået de fire udfordringer jeg gav mig selv i sommeren 2017. En mission der skulle udfordre fastgroede, begrænsende overbevisninger. I går aftes holdt jeg foredrag for 150 mennesker til en komplet udsolgt forestilling. Det var en vild oplevelse, og blandt publikum var der mange venner, familie og bekendte.

Tyve minutter før foredraget skulle begynde, gik jeg bag scenen for at samle mig selv og finde mit fokus på opgaven. Jeg kunne mærke nerverne melde deres ankomst, men ti minutters gående meditation gjorde forskellen. Da jeg gik på scenen, var alle nerver forsvundet og jeg var klar.

Da jeg gik frem og tilbage der i kælderen, og hjertet begyndte at hamre, og knæende blive bløde, gentog jeg igen og igen i mit hoved, ”det er sjovt, det er sjovt, det er sjovt, du elsker dette, det er en fed følelse, DU LEVER!”, og lige så langsomt vendte kroppen tilbage til en mere neutral tilstand. Nerverne forsvandt, det pumpende hjerte slappede af og benene genfandt deres styrke. Igen demonstrerede jeg overfor mig selv, at autopiloten, som er underbevidstheden, kan tæmmes og lystre, når man skaber et fokus og er tilstede lige nu.

Foredraget gik fantastisk, og luften knitrede. Efter foredraget fik jeg denne besked fra en af tilskuerne,

”Hej Morten. 1000 tak for et mega ærligt, godt og inspirerende foredrag. Tak for at du deler dine tanker og oplevelser. Du forstår at fange folk og formidle dine budskaber til topkarakter. Er sikker på at mange vil bruge dig som forbillede, for det er mega sejt at du har taget styring på dit liv og ikke ladet øjensygdommen styre dig. Ønsker dig alt godt i fremtid og Then Why worry giver stadigt et smil på læben for det er så sandt.”

Tusinde tak for oplevelsen og tusinde tak for denne fine tilbagemelding.

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.