Go’ morgen Danmark

21. marts 2019

Onsdag den 27/3 er jeg gæst i TV2 Go Morgen Danmark.

De sidste par år har jeg været på en mission. Missionen har været at flytte mig fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej. Missionen har været, at få så mange indsigter, viden, nye overbevisninge og oplevelser, så resten af livet – der skal leves med en øjensygdom, som langsomt gør mig blind – bliver et liv, hvor jeg kan se livets fantastiske muligheder frem for dets begrænsninger.

Jeg har fortalt om denne rejse i mit foredrag Dømt blind – Hva’ så? og i min bog, som jeg er ved at få udgivet, og nu er jeg blevet inviteret ind til TV2 Go’ morgen Danmark studiet, for at snakke om netop denne rejse.

For mig tegner der sig nu et mønster: Jo mere jeg tør se verden som en legeplads, hvor ALT er muligt, når man tør TRO på det, jo flere skøre, fantastiske ting falder ned foran mine fødder.

Det bliver endnu en spændende og lærerig oplevelse på denne vilde rejse, jeg har været på de sidste to år. LIFE – HERE I COME ❤️

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.