Mestring

11. marts 2020

MESTRING..
… handler om at kunne skifte fokus hen mod det du holder af, det liv du ønsker, samtidig med at acceptere det liv og det NU der er nu.

Det er svært at beskrive med ord. Det skal opdages med kroppen. Ikke alle livets udfordringer kan løses med tanker, vilje og intellekt. Nogle er uløselige, og må accepteres og forstås med kroppen.

Når vi i stedet for at fokusere vores energi på vores mangler, fejl og det vi ikke ønsker kan opdage og glæde os over det fantastiske liv, vi har fået foræret, og fokusere på det vi gerne vil have ud af det, så åbner en ny verden op foran os. Så forsvinder frygten, for hvorfor frygte noget du har accepteret?

Det jeg skriver her, kan ikke fuldt forstås med hovedet. Det skal opdages og mærkes i kroppen.

Første skridt til den forståelse er at blive bekendt med kroppens signaler. Og disse signaler opdages gennem mindfulness-adfærd og meditation.

Det er der skrevet mange bøger om, og i min bog “Dømt blind – hva’ så? En rejse fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej”, fortæller jeg, hvordan jeg har valgt at implementere det i mit liv, og hvordan jeg skabte mine egne meditationer.

WOOHOOWW så skete der ting og sager for mig! Verden forandrede sig, MEN kun fordi jeg forandrede mit syn på den!

Her er et link til en af mine meditationer, som jeg selv bruger flere gange om ugen. Jeg oplever hver gang, at den nulstiller min tankefabrik, og er en god start eller slutning på dagen.

Så til dig med ofte tankemylder og indre uro – måske den også kan hjælpe dig, som den har hjulpet mig?

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.