TEDx here I come – Når FANTASI bliver til VIRKELIGHED

13. februar 2020

Det er nu over to et halvt år siden jeg startede mit eksperiment. Et eksperiment der gik ud på at undersøge, om jeg kunne lære mig selv at se muligheder frem for begrænsninger til trods for en øjensygdom, der langsomt ændrer mit syn dramatisk.

Jeg ville undersøge, om det virkelig kan passe, at al skabelse i denne verden blot er et spørgsmål om at kunne holde en ide fast i sit fokus længe nok til, at den vil manifestere sig i virkeligheden. Det lyder måske esoterisk og kryptisk men….

…The Wright Brothers, Henry Ford, William Wallace, Martin Luther King, Nikola Tesla, Elon Musk, Mahatma Gandhi….

… kunne gøre en vision, der kun eksisterede som en ide hovedet, til virkelighed. Disse personer, kan jeg ikke sammenligne mig med, men noget jeg har gjort dem efter, er dette:

At skabe en ide i sindet, tro på den selvom den ikke kan ses, føles, lugtes eller opleves med sanserne, og så opleve, at den langsomt bliver til virkelighed.

Jeg besluttede, at jeg ville skrive en bog, blive offentlig taler og, AT JEG VILLE HOLDE EN TEDx TALK INDEN FOR TO ÅR! Nu er det mål blevet til virkelighed! Den 18. April står jeg på TEDx scenen i Odeon foran 1.000 forventningsfulde mennesker.

Hvordan er det lykkes mig at realisere denne ide?

BESLUTSOMHED, FANTASI, FOKUS… og VISUALISERING!

Dette billede skabte jeg for lidt under et år siden i Photoshop.

Billedet er fotomanipuleret i Photoshop

Jeg skabte en ide i hovedet, og så VISUALISEREDE jeg den i sindet og efterfølgende på computeren.

Det har hængt på min væg ved siden af min Macbook Pro, hvor jeg ikke kunne undgå at se det hver dag. Det er en visualisering af den fremtid, jeg besluttede at manifestere.

Vi kan alle gøre dette!

“Man moves in a world that is nothing more or less than his consciousness objectified.”
― Neville Goddard

Her kan du læse mere om TEDxOdense og købe billetter

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.