Underbevidstheden styrer dit liv!

21. oktober 2018

Da jeg stod overfor erkendelsen, at jeg nu var praktisk blind, ramte jeg en mur. Jeg mistede mig selv. Jeg anede ikke hvordan jeg skulle komme videre med mit liv – som blind!

Den oplevelse – ikke at kunne komme videre, at sidde fast, er noget vi alle kan opleve. Det kan være en følelse af at sidde fast i karrieren, sidde fast i sit forhold, sidde fast i gamle vaner eller sidde fast i sorg.

Jeg prøvede at finde en vej videre, men blev ved med at havne tilbage i de gamle vaner og tankemønstre. Så opdagede jeg noget meget vigtigt: VORES UNDERBEVIDSTHED STYRER VORES LIV, og hvis du vil ændre dig og dine uhensigtsmæssige vaner og mønstre, er du nødt til at forstå hvordan underbevidstheden og bevidstheden fungerer.

Dét er en af mange emner jeg taler om i mit foredrag “Dømt Blind – Hva’ så?”, hvor det overskyggende emne er, hvordan du kan komme til at SE MULIGHEDER i stedet for begrænsninger. Hvordan du kan tage kontrol og ansvar for dig selv, og styre mod det liv du ønsker dig.
Vil du vide mere, så se og hør mit foredrag “Dømt blind – Hva’ så?” hos FOF Kolding

køb din billet her:

http://www.fof.dk/kolding/Kursusoversigt/Foredrag/blind

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.