Den meditative tilstand

10. januar 2021

I min bog Dømt blind – Hva’ så? beskriver jeg, hvordan meditation for mig blev en tilstand, der hjalp mig med at ændre mine tanker og mit perspektiv på at miste synet, og det hjalp mig med at begynde at se muligheder snarere end begrænsninger i livet. Mange har spurgt mig, hvordan man mediterer, og hvordan man kommer i gang. Lad mig gøre det meget enkelt her.

Meditation flyttede røgsløret, der slørede mine sanser fra at indse, at livet er en gave, og at vi har evnen til at skabe vores ønskede virkelighed i vores tanker. Vi skaber først en idé – en tanke fra sindet, og derefter giver vi denne tanke energi gennem en følelse i maven – enten kærlighed eller frygt. Denne følelse og tanke fodret med enten kærlighed eller frygt bliver en overbevisning i hjertet. Denne overbevisning vil manifestere sig som noget, der beriger dit liv eller tynger det. Du kan træne dig selv til at fodre dine ideer med kærlighed snarere end frygt ved at skabe et tomrum mellem ideen og følelsen, hvor du kan tage en bevidst beslutning med din fulde tilstedeværelse: Kærlighed over frygt.

Meditation hjælper dig til at blive i stand til at skabe det tomrum.

I denne guidede meditation, kan du lade dig synke langsomt ind i den meditative tilstand.

 

 

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.