Jeg bestemmer mit liv

26. januar 2018

Jeg bestemmer selv, hvordan jeg vil opfatte min egen verden.

Intet udefra bestemmer dette! Vi kan blive skubbet af livet og møde hårde udfordringer, men det er vores evne som menneske, at vælge hvordan vi vil se og opfatte disse udfordringer. Vi har selv ansvaret for, at vi bruger vores bevidsthed optimalt, og at vi træffer de rigtige valg for os selv.

Vi kan ikke altid ændre eller kontrollere vores omverden, men vi kan bestemme hvordan vi vil opfatte den. Vi kan vælge at stoppe kampen mod alt det der rammer os og starte med at acceptere, at det rammer os. Det er ofte når vi gør ting til problemer, at der opstår problemer.

Måske hvis vi bare lader ting være som de er, og beslutter os for hvordan vi kommer godt videre, så er der mindre kamp og frustration. Jeg tænker, at kampen og frustrationen først opstår, når vi vælger at kæmpe mod tilværelsen.

For mig skete der store ting, da jeg stoppede med at være besat af at vurdere og dømme ting. Da jeg stoppede med at dømme ting gode eller dårlige. Da jeg blev god til bare at acceptere ting som de er, stoppede den indre uro og kampen mod ting, som jeg alligevel ikke kan ændre.

Ofte bliver vi først bevidste om dette, når vi står for enden af blindgyden – tilsyneladende uden et valg. Men hvorfor vente til vi når en blindgyde? Hvorfor vente til vi får en diagnose? Hvorfor vente til vi mister mennesker vi elsker? Eller hvorfor vente til livskrisen opstår? Hvorfor vente til det kritiske punkt, før vi begynder se anderledes på vores liv? Hvorfor vente med at finde ud af, hvad vi virkelig kan udrette?

Jeg siger: Gør det NU. Gør det fredag den 26 januar, 2018. Der findes kun NU. Du kan ikke ændre dig i fremtiden eller i fortiden. Du kan kun gøre det, når det er NU. Fremtiden er altid noget, der kan rykkes og skubbes ved, og pludselig er der gået et liv, og tiden har stjålet den mulighed, du havde for at leve det fuldt ud. Rigtig god fredag 😘

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.