Du er en vinder!

13. marts 2018

Lad os lige få noget helt på det rene. Du er en vinder. Du har allerede vundet det vildeste kapløb, som du overhovedet kan fatte, og du gjorde det helt uden at tænke over det. Helt uden sommerfugle i maven eller bekymringer før løbet… Du blev skudt ud af starthullet som en anden kanonkonge på et sindsygt marathonløb, hvor kun én ud af 300 millioner ville nå målstregen, og du vandt sku, for du sidder jo og læser dette oplæg lige nu! Du vandt et kapløb mod 300 millioner hårdt pumpede modstandere, der alle var klar til deres livs løb. Du var den sejeste bette sædcelle 🙂
Tænk lige over det en gang. Lad os prøve at sætte den historie i perspektiv med noget håndgribeligt.

Du står ved startområdet til Berlin Marathon med 300 millioner andre løbere… Løbet bliver skudt i gang, og du løber som en gal og endelig efter en heftig løbetur, spotter du målet i det fjerne. Du sætter spurten ind, og du springer de sidste meter gennem luften, mens du råber, “jeg koommer”, (ligesom stemmen der oprindeligt skød dig afsted)…. og du vinder sku!!! Du vinder over 300 millioner andre marathonløbere 💪Hvor tit har du klappet dig selv på skulderen over den bedrift? 🏆