Hurra for et delmål

11. februar 2019

Jeg sidder her i bussen med en lidt underlig følelse. Jeg har nået et delmål, og vil lige markere det med nogle ord. Jeg har næsten nået to af de mål, som jeg definerede for halvanden år siden. Det hele var et eksperiment, som skulle lære mig én vigtig ting: at vi mennesker kan udtænke, udføre og opnå alt det vi sætter os for, hvis vi tror på, at det kan lade sig gøre.
Og når jeg siger ”tror”, så er det ikke sagt sådan henkastet og tilfældigt. Nej når jeg siger ”tror”, mener jeg, at tro helt ud i hver eneste celle i kroppen. Tro uden en skygge af tvivl.

Eksperimentet havde jeg udtænkt som led i en transformation af mig selv, som skulle lære mig at tro dybt på, at hvis jeg i forbindelse med mit synstab føler mig begrænset, mindre værd og trist, så er det fordi, at jeg selv skaber den virkelighed i mit sind. Hvis jeg i stedet kan lære mig at tro, at hvis jeg skaber en anden virkelighed i mit indre – en virkelighed hvor kun min fantasi er begrænsningen for, hvad jeg kan realisere, så er det den virkelighed jeg skaber i min ydre verden.

Altså – hvis jeg kan gøre et mål, et ønske så virkeligt i min indre verden, at det opsluger mit fokus i alle døgnets vågne timer, så vil det med tiden blive en realitet i min ydre verden. (Vi bliver hvad vi tænker). Okay, det var den dybe tanke bag eksperimentet.

Hvad er det så jeg lige nu har opnået? Hvorfor markere et delmål nu? Jo mit første mål var at finde ud af, om jeg kunne blive foredragsholder, hvis jeg besluttede mig for det. Og ja – det kunne jeg godt, og i virkeligheden blev jeg foredragsholder i det sekund, hvor jeg besluttede, at det var det jeg ville opnå. Forstår du hvad jeg siger? I det sekund hvor jeg BESLUTTEDE!

Med det samme jeg besluttede mig for, at jeg ville være foredragsholder, skrev jeg på min Facebook og LinkedIn profil: Morten Bonde, Senior Art Director, foredragsholder OG forfatter. Jeg besluttede, at det allerede VAR sket. Nu skulle jeg bare knokle på! Men hov, hvor kom forfatter fra? Jo det var det næste mål jeg ville prøve at realisere. Kunne jeg – hvis jeg i alle celler i min krop besluttede mig for det, skrive en bog og få den udgivet?

I går sendte jeg mit manuskript til forlaget, så nu er det gjort. WAY TO GO MORTEN!!
Næste step er at få lavet en aftale, og når det sker, har jeg bevist noget meget vigtigt for mig selv: at hvis jeg ønsker og beslutter, at noget skal ske i mit liv, KAN det ske, hvis jeg arbejder hårdt på det, tror på det, og elsker hvert sekund af processen. Og det er vigtigt at forstå og vide – at ingen mål kan nås i fremtiden. Mål kan kun nås med de handlinger, du laver LIGE NU. Målet nås ved at erkende, at hvert sekund af den lange vej mod målet ER det vigtigste øjeblik på hele turen.

Ses når mål to er nået – UDGIVELSE! Men i mit sind er det allerede sket!

 

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.