Jeg har brug for DIN hjælp

5. februar 2019

>>JEG HAR BRUG FOR 1 MINUT AF DIN TID!<<

Jeg har nu det sidste år holdt foredraget “Dømt blind – Hva’ så? og har fået mange henvendelser fra deltagere, der gerne vil have mere kendskab til de værktøjer og historier jeg fortæller i foredraget.

 

Det har hele tiden været planen, at foredragene skulle følges op af en bog, og nu er den skrevet færdig. Men – jeg har brug for at dokumentere overfor et forlag, at bogen har sin berettigelse og vil blive efterspurgt, og her kan du hjælpe. Jeg håber du vil besvare de få spørgsmål i denne lille undersøgelse.

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.