Tilføjede datoer for fremtidige foredrag

18. januar 2019

Det går forrygende for foredraget “Dømt blind – Hva’ så?, og forespørgelserne vælter ind. Det er jo bare super og helt overvældende. Her er den nyeste liste med foredrag, og jeg håber du vil dele og anbefale dem i dit netværk. Lad os sammen arbejde for at sprede budskabet om, at vi alle kan nå de mål vi sætter os, hvis vi bruger de indre ressourcer vi alle har. Jeg fandt fra Håbløshedsgade til Mulighedsvej, og i foredraget beskriver jeg hvordan jeg gjorde. Jeg håber at se dig og dine venner til et af mine fremtidige foredrag.

https://mortenbonde.dk/kommende-events/

 

Scroll to Top

Få besked når der er nyt

Oplys dit navn og email og hold dig opdateret når der sker nyt på bloggen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.